Джесика Алба

Джесика Алба
Джесика Алба

грим за 5 минути - проверените съвети на Джесика Алба

Макияж за 5 минут: совет  от Джессики Альбы Актрисата смята, че една жена може да се приготви за 5 минути и да изглежда впечатляващо добре. Това са нейните съвети.

През 2008 г.  29-годшната Джесика Алба стана майка и много бързо възвърна формата си. " След раждането ми се наложи да сложа в ред нещата много бързо и да се науча да се приготвям много бързо" - признава актрисата в интервю.

В настоящия момент Джесика Алба е рекламно лице на фирмата Revlon и се грижи за дъщеря си. Споделя, че организацията на деня е много важна за да успее с всичко.

"Научих се едновременно да правя няколко неща и мога да се приготвя и гримирам само за 5 минути. Аз обожавам козметиката, затова се старая да не губя време и нанасям грима с върховете на пръстите си."

Много козметолози съветват за нанасяне на грима да се използват пръстите, а не гъба или четка за нанасяне на грима, така make-up се получава и по-естествен.

Освен това актрисата смята, че не трябва да се прекалява с козметиката. Достатъчно са няколко леки щриха, за да се подчертае естествената красота на очите и устните.

За да влезе във форма след раждането, актрисата активно е работила по особена фитнес програма. Днес за да й стигне времето за всичко, тя се занимава всеки ден в дома си. "Нямам време за да ходя в спортна зала, затова се занимавам с йога всеки ден у дома".

alba dzesika


Джесика Алба е родена на 28 април, 1981 г. в град Помона, Калифорния.
Алба започва своята телевизионна и филмова кариера, когато е на 13 години в „Camp Nowhere“ и „The Secret World of Alex Mack“ (1994). Т

Става известна със сериала „Тъмен ангел“ (2000/02), след което продължава развитието си, връщайки се към филмите, като участва главно в екшъни и комедии. По-късно Алба участва в редица филми сред които „Хъни“ (2003), „Град на греха“ (2005), „Фантастичната четворка“ (2005), „Опасно синьо“ (2005), „Фантастичната четворка и сребърния сърфист“ (2007) и „Късметлията Чък“, същата година.

Актрисата често попада в класацията на списание Максим за 100-те най-горещи жени и е на първо място в класациите 99-те най-желани жени за 2006 г. и Най-секси жена в света на списание FHM за 2007 г. Алба се появява също и на корицата на Плейбой, което е последвано от съдебен процес, който по-късно е спрян.

Джесика е печелила различни награди за своите роли, като например за най-добра актриса в сериала „Ангел на мрака“

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.