Кадифе

Кадифе
Кадифе
така топло, така меко и актуално за есента или защо се чуствам така уверена и удобно в костюма от кадифе


Тази есен световните дизайнери акцентират върху модели, подчертващи женственността на фигурата и на тъканите - модните хитове за есен-зима 2010-2011 са кадифе и кожа.

Най-актуалните цветове за кадифето са пурпурночервено и официално черното - в тези два цвята кадифените дрехи изглеждат най-разкошно. Кафявото, бежовото и зеленото са също  модерни цветове и дрехите от кадифе са класически елегантни и в тях.

kadife-1
Alexander Wang

Дрехи от кадифе можем да открием в колекциите на дизайнерите в най-различни роли - могат да бъдат строг костюм като от романтичното време на лорд Байрон в колекциите на Rochas и D&G, загадъчн образ в съчетание с дантели в стил  Ralph Lauren или много романтичен и нежен фасон и кадифе в светли тонове като при Julian Louie (много свтло, много изчистено) Anna Sui предлага съчетаване на кадифе с ествествена кожа. Cerruti и Jill Stuart – с кожени аксесоари.

kadife-2Cerruti


kadife-3D&G



Ако не искате всеки ден да бъдете облечени в кадифе от главата до петите може да експериментирата с обувки от кадифе или чанта, може да бъдат ръкавици и други аксесоари.

kadife-8Обувки на Rupert Sanderson

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.