Седмица на модата

September 10th, 20105:41 pm @

0


Седмица на модата

Fashion’s Night Out

Седмица на модата

или така известната Fashion’s Night Out. През тази седмица в големите градове на света Ню Йорк, Лондон, Милано, Париж, Токио се провеждат специални мероприятия, ревюта, дрехи, а също така и отсъпки, които са достъпни само за няколко часа.

fashion-london-2010

В Лондон нощта на модата беше на 8 септември

Това, което си заслужава да се види е новия бутик на Стела Макартни (аз самата съм почитател на нейните колекции и стил) и бутика на Джорджо Армани.

fashion_night_out_barneys_new_york

В Ню Йорк имаше грандиозно шоу. На 9 септември започна Седмицата на модата “Мерцедес-Бенц” в Ню Йорк. Събитието ще продължи до 16 септември в “Линкълн център” в градаТоп модели демонстрират дрехи на дизайнери и всички бяха в потници с надпис Fashion’s Night Out. Гости бяха главния редактор на американското издание на  Vogue Анна Винтур с дъщеря си  Би Шаффер и модния редактор Андре Леон Телли, дизайнерът  Каролина Ерера, Вера Вонг, Франсиско Коста, Донна Каран, Томми Хилфигер и Филип Лим.

fashion-paris-2

Fashion’s Night Out в Париж ще бъде основно на  Avenue Montaigne. Тук са разположени много бутици, голяма част принадлежат на  LVMH.

По време на събитието ще има бал организран от бутик Colette и Opening Ceremony. Специално за събитиеот е суздадена колекция от чанти, тениски и други.

В Москва нощта на модата ще бъде съпроводена с лотария за чанти Сelinе, снимки с автограф на Карл Лагерфелд, а Burberry ще предложи легендарния тренч.

fashion-2010-paris