Как да флиртуваме успешно

November 6th, 201011:45 pm @

1


Как да флиртуваме успешно

Подобно на много неща, флиртът е умение, което изисква практика, за да се овладее.

Как да флиртуваме успешно

Съвет 1: Не бъдете крайна Флиртът е преди всичко хитрост и ако сте твърде агресивни, когато набележите някой може да го oтблъснете. Жените са склонни да загубят, когато се опитват твърде много да бъдат недостъпни, да се  държат прекалено свободно или да не са загадъчни, в следствие на което резулта е очевиден.

По същия начин,  не е разумно да сте твърде недостижими. Въпреки, че повечето мъжете харесват някаква степен на предизвикателство, ако продължавате да го обезкуражавате или  отхвърляте, те ще се откажат.

flirt

Съвет 2:  Бъдете уверена Въпреки че може тайно да  треперите в ботушите си  по всяко време когато  той ви погледне, много е  важно да сте  уверена. Ако сте по природа  стеснителна, това може да бъде много по-лесно да се каже отколкото да се направи. Тук помага, ако облечете нова дреха или нещо, което ви кара да се чувстват добре в собствената ви кожа. Секси обувки може да ви накарат да се чувстват особено добре!

Съвет 3: Използвайте езика на тялото Ако обектът на вашата любов е на разстояние използвайте контакт с очите и усмивка са добър начин да привлечем вниманието му. Когато той е на близо разстояние, опитайте се да го докосвате леко по ръката или гърдите, докато той говори, но внимавайте да не задържате ръката прекалено дълго и да създадете неудобен момент.

Ако времето лети неусетно и двамата се забавлявате, той най-вероятно ще ви покани да излезете. Ако не, а вие  искате да го видя отново, кажете му го по закачлив начин. Ако той не ви попита за вашия номер в този момент,  оставете го – спестявате си главоболие по-късно. И най-важното, не го приемайте лично.

4. Не забравяйте да бъдете себе си За да има връзка, която да е  истинска и трайна,трябва да бъдеш себе си. За да стигнете до тази точка, това въпрос на  опит и грешки. Това, което не работи с един човек ще работи с друг. Докато не направите своя ход, няма да знаете за предимствата или за последиците.

Съветите са на сексуалния съветник Ейми Ливайн от sexedsolutions.com която ни дава идеи как да му покажем, че се интересуваме от него.

Тагове: