Три малки стъпки към отслабване

November 30th, 201010:51 am @

0


Три малки стъпки към отслабване

Много хора не успяват да стопят излишните килограми, защото  се опитват да правят драстични промени и да пренаредят живота си така, че да го подчинят на строгата диета. Това е рецепта за разочарование. Хората правят драстични промени и очакват да видят драстични резултати.

Помислете върху това, вие не се събуждате една сутрин  с 10 килограма наднормено тегло. Натрупването на тези килограми става прогресивно и  отслабването ще бъде постоянен процес . Така че всички драматични промени, които изглеждат неестествено, вероятно са такива. Ключът към правилното отслабване се крие в детайлите.

Следвайки тези 3 лесни стъпки може да ви помогнат да се освободите от нежеланите килограми в продължение на година без да избягвате любимите си храни и заменяте социалния си живот с фитнес залата.

1. Помислете преди да пиете! Вместо  Кока-кола изберете кафе или чай, като се въздържате от захарта и сметаната.

Също трябва да избягваме спортните напитки. Ако тренирате 45 минути или по малко, водата ще е напълно достатъчна, за да се хидратирате. Повечето от спортните напитки съдържат над 100 калории и приема им след тренировка я обезмислят.

2. Сандвичи-стойте настрана от майонезата. Една супена лъжица добавя около 100 калории към сандвича ви и 10 грама мазнини. Горчицата е добър избор-една супена лъжица има 10-20 калории.

3. Малки стъпки- не е обходимо да ставате всеки ден в ранни зори и да отивате в фитнес залата. Достатъчно е да се движите през деня. Например, вместо асансьора използвайте стъпалата, докато гледате телевизия правете гимнастика и др. Има много начини да правите малки движения и да изгорите калории. Педометърът е добро начало и ще ви мотивира да се движите повече.

7