Как да кажем"харесвам те"

Как да кажем"харесвам те"
Харесвате го и искате той да разбере това. Не се свивайте в черупката си, а му го покажете. Това може да доведе до много красиви изживявания и незабравими емоции.

Дайте му да разбере, че го харесвате

Отхвърлянето е страшно нещо, но ако криете чувствата си вътре във себе си, това може да ви попречи да изпитате нещо прекрасно. Вслушването в сърцето си  не е лесно, но ако го направите вие може да предприеме първата стъпка към влюбването.

Първо съберете информация
Разберете дали той има постоянна връзка или чувства към друга. Възможно е,  той все още  да има чувства към вас, въпреки факта, че  е ангажиран с някой друг, но  не е справедливо да го откраднете. Ако той е необвързан и е готов на връзка, то цената на  вашата обява е ясна.

Осъществете връзка
Езикът на тялото е  фин начин да покажем на някого, че го харесваме. Гледайки го в  очите, усмихвайки се срамежливо и леко накланяйки се към него давате впечатление, че не сте безразлична. Така че, следващия път когато той ви погледне не гледайте надолу или настрани, а  задръжте погледа си за няколко секунди и се усмихнете. Това е първата стъпка, за да му покажете, че се интересувате от него. Ако той веднага си извърне погледа и не ви погледне, той може просто да се притеснява, не се отчайвайте.

Направете план
Попитайте го дали иска да излезе, само вие двамата. Това е неформален начин да го поканите  на среща. Изберете по-романтично място като слабо осветено заведение, боулинг и т.н. Той може да си мисли, че е просто една вечер с един приятел, а не нещо повече.

Просто му кажете
След като установите, че той е свободен, показвайки му признаци, че се интересувате от него и излезете  на среща, вече сте демонстрирали, че той ви привлича. Ако всичко върви добре и чувствата ви се усилват, ще изчакате идеалния момент по време на разговор и му кажете честно как се чувствате. Не е необходимо да бъдете драматични, не искате да го изплашите, просто кажете, че  го харесвате. Ако мисълта, да го кажете лично ви  прави нервни, то  технологиите може да  направят тази ситуация по-лесна. Едно съобщение  или електронно писмо са  други начини да споделите чувствата си, но няма нищо по-специално този момент да бъде лично.



*

Georgieva Va За любовта думите може би са излишни. Едно "харесвам те" не променя нещата. Привличането между двама се усеща. Моето мнение е, че в мълчанието има повече красота и тръпка.

*

Miroslava Ivanova

е харесвам е,за да избегнем плашещото обичам, да не стряскаме крехките мъжки души, пък ако жена спомене и ужасната дума брак, независимо в какъв контекст, крехките мъжки създания припадат от ужас ;) момичета за всеки случай си носете амоняч...ни соли, да може да свестите нашите нежни мъже :))), не дай си Боже да си от тези дето не си падат по манипулации и разни тънки женски игрички, човекът ще е на път да се гътне от вашата откровеност :))) сакън!!! мисля, че ще стане хубав епизод за пълна лудница :)))))), момчета, моля, по-припадничавите да носят връзка чесън на врата си, та да не стават грешки и да няма смъртни случай :)) от ваша страна , де, ние жените издържаме на напрежение :)))))))))))

*

Miroslava Ivanova ооо и мислех, че краденето се извършва от мъжете, само не разбрах жените може или не може да крадат, като е еманципация... какво да правим :)))))))))))

*

Ekaterina Valerieva а може и да не доведе

*

Miroslava Ivanova да определено не води да красиви изживявания, ако човекът не знае той самият какво чувства, колкото до краденето, може да се окаже, че крадеш нещо дето е давало всички признаци на свободно, демек не знаеш, че крадеш, а когато разбереш вече е малко късно, тъй като ти самата харесваш човека, но жалко... нали :) , защото не е въпрос на чувства, а на това кой е пръв :) доколкото аз схващам :)

*

Ekaterina Valerieva Ами отваряме си устата и казваме - "Харесвам те". И ако не се получи, значи не е за теб човека. Не вибрира със теб.. Вълничката му е друга... Сигналите са от друга планета..

Източник:

http://lifestyle.sympatico.ca/relationships/contentposting/how_to_say_i_like_you/aa773b43

1 Коментара

sisi Отговори

Obicham go no ne moga

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.