Любовен хороскоп 2011

Любовен хороскоп 2011
2011 година е годината на чуствената Венера. Планетата на любовта ще бъде благосклонна към родените от всички зодии. Мнозина точно през тази година ще открият своята половинка и ще създадат семейство.

Любовен хороскоп 2011

love-horoscope 1Годината на Венера е подходяща за сключване на брак. А какво очаква представителите на всяка зодия  в семейния живот, в любовта и романтичните отношения ще прочетете в нашия любовен хороскоп за 2011

Овен
В годината на чуствената Венера в родените под знака на Овен ще се пробудят най-топлите човешки чуства. Както никога преди ще се нуждаят от романтика и любов. Ще се научат да доставят удоволствие и ще изненадат с приятни сюрпризи своите половинки.

И все пак през годината могат да настъпят разочорования заради това, че не винаги ще отговорят на вашите чуства. Но вашите малки разочорования бързо ще преминават. Като цяло във вашето семейство ще цари хармония.

Ако все още не сте женени, то тогава е време да побързате. Заслужава си да се замислите за сключване на брак, защото годината обещава да е много удачна за това, незавиимо, че да се решите на тази крачка не е толкова просто.

Много жени, родени под знака на Овен, могат да сключат изгоден брак, но колкото и да е странно в бъдеще този съюз ще се окаже успешен, ще се появят чуства и семейството ще бъде пълноценно.

Телец
Точно през 2011,  Венера ще бъде бъде особенно благосклонна към родените под два знака на Телец и на Везни. Затова с пълна увереност може да се заяви, че за зодия Телец 2011 е годината на любовта.

Планетата покровителка ще ви донесе щастие и успех. Вашите близки хора ще се отнасят с вас с голямо разбиране и ще ви подкрепят. Това е годината когато ще имате най-малко конфликти и разногласия в семейството.

Що се отнася до самотните Телци, то жените ще имат повече нови запознанства. Романтичните приключения ще ви настигат дори и в най-неподходящите места и моменти. Благодарение на вашата красота и личен чар ще започнат да се сбъдват мечтите ви. През втората половина на годината може да се окажете в ситуация, когато ще ви настигне голямата, истинска, страстна любов.

Близнаци
За семейните Близнаци 2011 е една спокойна година през,  която за двойките не се предвиждат разочорования, раздели и разводи. Тази година предвещава една тиха, спокойна, подредена семейна идилия. Но трябва да помните, че за да избягвате безпочвените конфликти трябва повече да се доверявате и да споделяте със своя партьор.

За много от самотните представители на зодия Близнаци приятелските отношения могат да прерастнат в любовни, което ще удиви не само околните, но и вас самите. Но едва ли такива отношения ще продължат дълго. Венера ще ви накара да се вълнувате и да познаете крайности във вашите чуства. Могат да ви настигнат разочорования, но след това от собствения си опит ще може да се убедите, че приятлските отношения преминали в любовни, като правило не водят до положителни резултати. Звездите ви предупреждават - не си заслужава не трябва да се отдавате на минутните чуства, по-добре е да останете приятели. Любовта трябва да я търсите в лицето на друг човек.

Ако се вслушате в този съвет ще избегнете разочорования, по-скоро ще срещнете любов, която ще бъде чиста, искрена и светла.

Рак
През 2011 родените под знака на Рак ще трябва да се променят и да отделят повече време за своите близки и семейство. Вие ще се превърнете в друг човек, по-чуствителен и мил, което несъмнено ще се отрази не само на вашата половинка, но и на вас самите. Вие ще се радвате на тази промяна  и ще разберете, че любовта - това е истинско чуство, за което не трябва да се забравя, дори когато сте семейни и имате години съвместен живот - не трябва да спирате да обичате вашия партньор.

Венера, планетата на любовта и през 2011 ще ви накара повече да мислите за истински и светли чуства, отколкото за материалните блага.

Самотните представители на зодия Рак в годината на любовта ще бъдат уверени повече от всякога в успеха на личния си живот. През тази година ви очакват много любовни развлечения, особенно през лятото.

Самотните представители на Рак ще бъдат уверени, както никога , в успеха на личния си живот. Очакват ви любовни приключения, особено през лятото. През 2011 г у вас ще се появи чуство на любов и голяма привързаност към вашата половинка. Може и да не завърши с брак, но проверката на чуствата няма да изгуби от проверката на времето и смело може да сключите  брачен съюз през 2012 г.

Лъв

През 2011 родените под знака на Лъв ще започнат своя любовен път с пълна сила  и ще се опитат да покорят върховете на любовния Олимп. Годината на Венера е като предишните, година на любовни победи. И все пак в бъдеще тези победи ще ви донесат разочорования. Ще изгубите време в удоволствия, често ще забравяте за вашата втора половинка. Ще лишите вас и семейството ви от спокойствие. Време е да се замислите и да изберете вашия партньор в живота. Тези, които послушат този съвет Венера ще ги покровителства и ще им помогне в семейството да царят дълбоки и нежни чуства.

Самотните Лъвове могат смело да започнат цикъл на любовни приключения. Ще имате възможност да решите всички проблеми в личния си живот и да откриете вашата втора половинка. В средата на 2011 може да се замислите за брак. Имате право на това, защото през 2011 Венера е благосклонна към всички сключени бракове.

Дева

Годината на Венера за семейните родени под знака на Дева това не е година само на любов, но и на примирие. Опитайте се през 2011 да бъдете по-гъвкави и лоялни към своята втора половинка. Опитайте се да се справите със своя егозиъм, отделяйте време за своята втора половинка и тогава ще усетите, че ви обичат истински. Много от родените под знака на Дева ще започнат своя път в любовта на чисто.

Към мъдрите и скептични, но самотни представители на родените под знака на Дева Венера ще бъде благосклонна. В течение на цялата година вие ще имате предимство и в любовта и в секса. Ще се стараете да докажете, че във вашите крака може да се бъде всеки. Но, ако се пилеете в празни приключения едва ли ще можете да намерете истинската любов. Но независимо от това вие ще си спомняте тази година, като време на романтични приключения.

Везни

Венера през 2011 ще покровителства родените под знака на Везни. Главният успех за Везните през тази година ще бъде в семейството. Очаква ги страстна и щастлива любов с техния партньор.

Годината ще бъде изпълнена и с изненади. Залог за успеха за семейните ще бъдат общите интереси, хоби  или общ проект. Повечето родени под знака на Везни ще се чустват уверени в компанията на своя партньор, което ще доведе до успех не само в личните отношения, но и в професионалната дейност. Като цяло, личният живот, ще бъде по-пълен и емоционален в сравнение с минали години.

За самотните представители на Везни може да се окаже възможност, именно в през 2011 да се сбъднат всички надежди и мечти в плановете за семейство и брак.
Скорпион
През 2011 планетата на любовта няма да бъде благосклонна за всички родени под знака на Скорпион. В семействата където цари хармония и щастие нещата ще останат без промяна. Семействата, които до този момент, които са живели като в подножието на неизгаснал вулкан ще бъдат подложени на различни изпитания.

В някои моменти те ще се обичат страстно, в друг момент ще са разкъсвани от ревност и необмислените действия няма да им позволяват да съжителстват в мир. Бели и черни моменти ще се редуват, любов, ревност, омраза и така цяла година.

Звездите казват да се избягват конфликтите, да се слушат по-малко околните  и повече да се действа самостоятелно, като се обмисля всяка крачка и всяка постъпка. Това не е проблем само за вашия партньор, това е проблем и за вас. Затова трябва да го намерите решение заедно.

Любовнитя хороксоп за 2011 за самотните представите на Скорпион през 2011 е положителен. Именно, защото Венера, планетата на любовта, ще помага на тези, които искат да намерят любовта да намерят своята половинка. Към края на годината много представители на тази зодия ще бъдат свързани със семейни връзки.
Стрелец
За много семйни двойки 2011 ще донесе приятни изненади. За много семейни, които са чакали дете тази година може да се случи. През 2011 ще имате поводи да преразгледате своите семейни отношения и да се влюбите отново във вашия партньор.

Трябва да бъдете внимателни и нежни към вашата половинка и да проявявате повече грижи, за да може да получите още повече от другия партъньор. Като цяло за родените под знака на Стрелец 2011 ще бъде година пълна със сюрпризи и романтични отношения в семейството.

2011 е интересна и за самотните Стрелци. Тези, които търсят своето щастие могат да го намерят през 2011, но едва ли вашата връзка ще завърши с брак през тази година. Но загубили търпение и преодолявайки заедно препятствия ще можете да сключите брачен съюз през 2012. Но това се отнася само за родените под знака на Стрелец, които искат да сключат брак. Тези, които не искат брачните окови още ще търсят просто романтични приключения и с лекота ще ги намират.

Романтиката и любовта ще бъде за тях просто игра и приятно прекрване на времето.
Козирог

Много семейни представители на Козирог в годината на любовта рискуват да се окажат на прага на разочорованията. Звездите казват да не се действа необмислено и да не се поддавате на временни емоции. И не вземайте решения без да сте ги обмислили добре.

Ако вашата половинка може  да ви провокира конфликти се опитайте да успокоите тези ситуации, да ги избегнете. През 2011 тогава ще ви чака спокоен семеен живот.

Планетата на любовта юе помогне през 2011 да разкрият чуствата си скромните и срамежливи представители на Козирог.

Зад спокойната външност ще се разкрият страстни чувства и може да очарова много представители на другите зодиакални знаци.

Водолей

В началото на 2011 семейните представители на Водолей ги очаква незначителна буря в личния живот. Мнозина от тях ще трябва да решат важни въпроси сами.


Но ви очаква поддръжката на по-възрастни и опитни хора, които могат да ви помогнат за да разрешите някои от семейните проблеми. Не пропускайте да се вслушате в техните съвети, но изводите правете сами след като сте анализирали цялата ситуация.

В годината на Венера самотните представители на Водолей ще бъдат с много живи възприятия, което ще олесни контакта с противоположния пол. Тези, които искат да нямарят и търсят своя спътник в живота , ще срещнат любовта и тяхната връзка може да се окаже здрава. Единственото нещо за което трябва да внимавате, че може да приемете това, което желаете да бъде за реалност, за десйтвително съществуващо.


Риби
За родените под знака на Риби 2011 ще настъпи с малко безпорядък на семейното поприще. Рибите ще осъзнаят, че докато са гонили материалните стойности са забравили за личния живот.

В годината на Венера е нужно само до протегнете ръка към своята половинка и вашият семеен живот отново ще бъде подобна на меден месец.

Звездите казват, че такива хора не трябва да говорят за скучни неща с партньора си, а по-скоро за романтика и да показват хубавите неща, които могат да се случат. Бъдете инициатор затова да ходите на гости, на театър, на други места, където може да се убедите, че сте една хубава двойка и която има много общи неща.

Самотните представители на зодия Риби са надарени с харизматично очарование и могат да привличат хората към себе си. Някои от тях ще планират сватба в края на годината, за да успеят в годината на Венера да подпишат брачен съюз. Но не трябва да се трябват необмислени планове. Преди да се решите обмислете добре и попитайте близките ви хора за да вземете правилното решение.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.