Хороскоп Риби

January 2nd, 20116:56 pm @

0


Хороскоп Риби

Хороскоп Риби

Рыбы2011 ще донесе във вашия живот промени. Нов жизнен цикъл – това винаги е тревожно, но много зависи и от вас. Благородните цели и добрите намерения  ще донесат добри плодове, а завистта и користта – лоши. Както е казал народът “каквото посееш, такова и ще пожънеш”.

Ако вие се посветите на работата и на финансовата страна, както се казва само за едните пари, без да се замислята за етичната страна , то паричният поток ще започне да ви заобикаля.

Кой, ако не вие, представителите на най-мистичната зодия, трябва да помни за закона за движение на бумеранга?

Звездите ви предричат през 2011 промяна на работата и пътуване. Но трябва да помните, че не трябва да тръгвате от себе си, нали? Не трябва да се променяте!
Любов и семейство

Свободните представители на зодия Риба могат да срещнат тази пролет своята съдба. Тези, които са намерили своя партньорв любовта и творчеството всичко ще бъде удачно. Някои представители на зодията могат да станат родители или да сменят социалния си статус. Децата ще станат важен участник в живота на родените под знака на Риби, които вече са родители. Те ще бъдат източник на много положителни емоции и по този начин ще влияят благоприятно на делата и отношенията на родителите си.

Здраве

През 2011 има опасност от хранителни натравяния, както може да пострадате от замърсяване на околната среда или от собествените си лоши навици. Може да се каже, че се стремите към чистота във всичко, най-вече чистота в мислите и чуствата. Ако монете през процедура за детоксикация бъдете внимателни с алкохола и екзотични храни – бъдете внимателни с всичко, което попада във вашия организъм.

Най-полезната почивка за вас ще бъде край водоеми, басейн или море. Най-подходящ период е края на май и септември. Много полезна почивка ще бъде тази с децата, защото това ще бъде възможност да общувате.

Успех

Вашият успех ще нараства постепенно. В началото на годината ще направите анализи, включително и финансови. Особенни поводи за радост засега все още няма, но съвсем скоро събитията ще започнат да ви разкриват нови и нови възможности.

През април всичко ще започне да се променя. Това е време за творческа реализация и щастливи срещи.

2011 година ще остави във вашата съдба значима следа. Очаква ви съдбоносна промяна  – смяна на работата или местожителството ще даде нов тласък на вашето развитие, многообещаващ и благоприятен.