За кого да не се омъжваме

February 9th, 20117:21 pm @

0


За кого да не се омъжваме

Ако си задавате въпроса

За какъв мъж не трябва да се омъжвате

това може да ви е полезно

Американският свещеник Пат Конор, който е организирал повече от 200 сватби в продължение на 40 години наблюдавал за съдбата на двойките сключили брак. На основа на своите наблюдения той прави образ на мъжа за който не трябва да се вричаме във вярност за цял живот.

Пат Канор дори написва книга, основана на наблюденията му и така се казва

“За кого да не се омъжваме” (Whom Not to Marry)

В книгата свещеникът описва типовете мъже. които трябва да се избягват. В противен случай бракът, най-често е обречен на провал.
Според него трябва много старателно да избираме човека в който ще се влюбим. Съветва ни да контролираме своите емоции. Защото можем да попаднем в капана на своите чувства и да не изберем правилния партньор за който да се омъжим. А това означава емоционални страдания, а когато се появят децата много често сме склонни на компромиси в името на нашите деца.

Какви мъже трябва да избягваме? Това са мамините синчета, тези, които не могат да се справят с парите, тези, които няма приятели, мъжете, които са способни да унижат една жена и да се държат грубо с нея, мъжете, които се отнасят с пренебрежение към подчинените си или обслужващ персонал, тези, които нямат чувство за хумор, безотговорните мъже, които не спазват обещанията си.

Остава въпроса, а има ли мъже, без всички тези недостатъци?

Вие как мислите?


По идея на The Times of India