Идеи за релаксираща вечер

March 27th, 20118:15 pm @

0


Идеи за релаксираща вечер

Имали ли сте  дни или седмици, когато сте се чувствали  изтощени и стресирани? Просто ви се иска да излезете с приятели и да се разтоварите. Но понякога  жадувате за  тиха вечер в къщи, където можете да се отпуснете. Ако почувствате, че трябва да си вземете почивка от света, тогава четете нататък. Ето няколко идеи за уютна и спокойна вечер у дома.

1. Вземете душ или вана За да започне вечерта ви, вземете душ или вана. Представете си всичките стрес, тревоги и неприятности как отиват в канала заедно с пяната. Няма нужда да бързате. Отделете толкова време, колкото искате да измиете косата си,  тялото си, и да изплакнете всички следи от деня или седмицата.

2. Облечете си най-удобните дрехи След като свършите с душа или ваната,подшушите, изберете дрехи, в които можете удобно да се почувствате.Това може да бъде широка риза, любимата  пижама, памучна тениска и удобно долнище или дори само по бельо.

3. Изберете си място къде да почивате Решете къде в дома си  искате да релаксирате. Можете да бъде в хола, сгушени на дивана или пък може да се пъхнете в леглото.

4. Пригответе нещо вкусно Понякога, няма нищо по-комфортно от вкусно приготвената храна. Има толкова много възможности да изберете храната, която може да ви накара да се отпуснете. Все пак трябва всичко да е здравословно и в умерени количества.Но, разбира се, това не означава, че не можете да си хапнете торта и сладолед. Просто не прекалявайте.

5. Пийте нещо топло и успокояващо Вечерите, когато  просто искате да се отпуснете  нещо топло и успокояващо за пиене е прекрасен избор . Горещ шоколад или чай без кофеин са чудодейни. Можете също така да пийнете топло мляко. Знаеме че кафето не е добър избор, а някои хора  имат  проблеми със съня дори когато пият безкофеиново кафе.

6. Възползвайте се от мекото осветление Придайте приятна атмосфера на дома си като изберете подходящо осветление.  Можете също така да запалите свещи, но се уверете, че сте ги угасите преди да отидете да спите. Настолните лампи са друг начин да направите домашната обстановка уютна и релаксираща.

7. Слушайте любимата ви музика Музиката може да окаже голямо въздействие върху вашето настроение и енергийно ниво. Някои хора се чувстват спокойни от звука на природата. Други се разтоварват като слушат  рок, ритъм енд блус, или джаз . Други хора предпочитат  класическа или барокова музика. Има такива, които избират нещо по-различно като пънк, трип хоп, гръндж, или алтернативна. Музиката наистина зависи от вашия вкус.

8. Изберете хубав филм Както музиката, избора на филмите зависи от жанра, който харесвате. Вашият филмов маратон  може да има тема или просто да гледат каквото ви е интересно.

9. Приятна  книга Ако предпочитате книга пред филм, можете да използвате вечерта да  завършите вече започната книга или да наченете нова.

10. Прекарвайте време с любимия човек Насладете се на вечерта с вашия любим. В този забързан свят,  трябва да се възползвате от всяка възможност да бъдете заедно . Може да сготвите заедно, да гледате  филм, или просто да разговаряте, можете да направите всичко, което желаете и ви доставя удоволствие.

Уютна и релаксираща вечер, прекарана в дома е нещо, което всеки трябва да опита от време на време. Дори тези, които обичат купоните могат да се отпуснат с любимия им човек в домашна атмосфера . Животът е твърде кратък, за да се отричат ​​тези прости удоволствия.

Източник:http://allwomenstalk.com/10-ideas-for-a-cozy-and-relaxing-night-at-home/