Тайната на успелите жени

Тайната на успелите жени

Тайната на успелите жени


Какво отличава една успяла жена от останалите? Дали те са родени просто с късмет, попаднали в правилния момент на правилното място. Или имат тайна стратегия, често по женски наричана и магия, която ги е отвела до върха? Най-успелите жени споделят, че се изсиква способност да се различават

Дали те просто са родени с късмет, или пък имат тайна стратегия, която да ги доведе до върха? Успелите жени са съгласни, че достигането на успех изисква способност да се разпознават възможностите, когато съдбата ги предостави, когато ни води към върха. От нас зависи дали ще ги последваме.

Да можем да рискуваме, да имаме всеки момент такова поведение, че да може да се възползваме от възможностите. Успелите жени споделят, че когато поемат риск, те се държат така, че да могат да видят  това, което им позволява да се възползват от случая, късмета и търсените и създадени ситуации.

1. Поставете си  цел

Определете целта и след това как ще я постигнете. Много е важно да знаете къде отивате, т.е. каква е вашата цел. Бъдете съсредоточени във вашата цел и следвайте посоката, която ще ви отведе дотам. Всяко твое действие трябва да има ясна цел и да ви приближава с още една стъпка до целта.


2. Оставете страховете си
Не позволявайте на притеснения и страхове да ви сковават и парализират. Бездействието е ограничение, което вие се налагате, когато се страхувате. Ако вие не вярвате в себе си, кой друг ще повярва във вас. Не мислете и не говорете за провал.

3. Доверете се на инстинкта си

Когато сме изправени пред избор, когато трябва да вземем решение  следвайте вътрешния си глас, следвайте вашия инстикт. Някои от успелите жени споделят, че чустват, когато вземат правилното решение с тялото си. Затова когато трябва да вземете важно решение чуйте вашия инстикт. Опитът показва, че по право вътрешният глас рядко подвежда, стига да чуем това, което ни казва, а не това, което ни се иска да чуем.

4. Никога не се отказвай
Да не се откажеш и в най-трудната ситуации, тогава когато не върви. Сякащ това е най-отличителната черта на успелите хора. Но не онова упорство с което да се повтарят действие в тъпа pоsлedовaтeлнoс, да не се отказваш означава да търсиш нови възможности и нови решения. Умението да не се отказваш е можеби най-отличителната черта на усеплите жени - те умеят да се справят с всяка ситуация и във всеки човек да намерят най-доброто. Най-отличителната черта можеби е постоянството. Веднъж поели отговорност за своята кариера те са устойчиви и полагат усилия за да постигнат успех.

Определяне е най-честата характеристика споделят успешни жени. Те са насочени; някои от целите си и някои могат да ги постигнат. Успешните жени имат много характеристики, най-очевидният от които е постоянство. Те поемат отговорност за своята кариера, те са устойчиви и  постояннив в усилията за постигане на успех.

5. Дръжте очите си отворени за наградата

Да, това е мотивация, визуализацията на наградата може да ни зареди с допълнително сили за да постигнете целта. Концентрацията върху задачите е изключително важно за постигането им. Отдайте вашата енергия на реализацията на това, което желаете, не се пилейте. Както се казва подредете приоритетите.  Всяко нещо, което ви отклонява означава енергия, да пилеете енергия от онази, която ви е необходима за да да стигнете до върха. Това, че вашето цвнно време и енергия са посветени на постигането на целта ще бъдат възнаградени.

6. Винаги има място на върха

Една от основните характеристики на тези, които успяват е, че те си го представят, те са осъзнали, че върхът не е само място където искат да бъдат, но е и място където заслужават да бъдат. На върхът е високо, ветровито е, но винаги има място за още един. Стига да има сили да остане на върха.

7. Да можеш да рискуваш
Възможностите могат да дойдат при теб по всяко време и ти трябва да си готов да ги хванеш, да ги уловиш на момента. Вместо да прекараме живота си в избягване на риска е по-добре да го приемем. Успех може да се постигне само поемане на риск. Тогава можем да накараме събитията да работят за нас.

Успехът може да бъде ваш! Целете се високо, вярвайте в себе си, бъдете постоянни и продължавайте да се изкачвате по върха, докато стигнете. Най-добрият начин да бъдете сигурни, че сте (Ще!) една успешна жена е се определя от това колко са високи целите и от това че не се отказвате да ги постигнете.

Ако трябва да си поставите цел днес каква ще бъде тя?


Какво най-много искате да постигнте във вашия живот?

 

Сватбата е планирана за 29 април 2011 г. Очаква се по това време принц Уилям да получи титлата херцог, с каквато по традиция се удостоява всеки мъж на британското кралското семейство, след като се задоми


Предполага се, че Уилям ще получи някоя от следните титли: херцог на Кларънс, херцог на Кеймбридж, херцог на Съсекс, Кендъл, Авондейл и Стратърн.
Като негова съпруга Кейт Мидълтън ще споделя херцожеската титла и обръщението Нейно кралско височество.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.