Той не си пада по теб

April 14th, 201112:03 am @

0


Той не си пада по теб

Той не си пада по теб

Заклевам ви, йерусалимски дъщери,
в сърните и в полските елени,
не будете любовта, не я разбуждайте,
додето тя сама не се пробуди!
“Песен на песните Соломонови”

 

Той не си пада по теб

Или няколко признака по които да познаете, че той със сигурност не е за теб…

Няма нищо по-лошо от това да се разочаровате и разберете, че никога не сте била на „първо място” за него или още по-лошо – не е искал да сте нещо повече от приятели.. . Последствията от това могат да бъдат много болезнени и сриващи психиката. В повечето случаи, вашите приятели са ви предупреждавали многократно и са виждали признаците много по-трезво от вас и въпреки това, не сте искала да го приемете от тази гледна точка и винаги сте намирали причина да оправдаете държанието му, да намерите оправдание и да продължавате да го обичате и да вярвате, че ви чака бъдеще с този човек. За да не стигате до този съкрушителен момент, това са най-явните признаци, по които ще познаете, че Той просто не е за теб, че не е правилния човек …

1. Винаги е зает.

Забелязали ли сте, че когато сте заедно, той винаги е зает с нещо? Да гледа телевизия, да седи на компютъра или разглежда телефона си, да има много работа и неотложни задачи, вместо просто да си поговорите? Това не е добър знак!
2. Избягва контакта „Очи в очи”

Езикът на тялото е важен начин, по които хората общуват по между си без думи. Тялото много по-трудно може да ви излъжи отколкото думите. Ако той усилено избягва контакта „Очи в очи”, приемете го за червена светлина за вашата връзка. Но ако погледът му се задържа повече от 8 секунди върху очите ви тогава поварявайте на контакта „очи в очи”, а не на казаните думи.
3. Не се обажда…

Ако човек иска да общува с някого и изрази отношенито си към него, то той търси начини да комуникира, а днес начините са много – мобилни телефони, социални мрежи, Facebook, Skype… Ако той иска да ви се обади, да говори с вас, да споделя с вас, може да ви се обади без да има конкретна причина или тема на рзговор. Но ако забележите, че изобщо не го прави- внимавайте! В момента когато вашата връзка е в кризисен момент той може да ви каже, че няма да ви се обажда повече. Толкова е важен този момент. И не необходимо да чакате романи, а краткото здравей, което може да означава толкова много …
4. Избягва да ви докосва…

Когато един мъж харесва една жена той винаги намира невинни начини да я докосне и да е по-близо до нея. Ако той се отдръпва или спазва дистанция при опит на контакт от ваша страна, това е сигурен признак, че не ви харесва. След контакта с очи, случайното, неволно докосване е това, което може да ви покаже, че заемате специално място в неговите мисли и сърце.
5. Коментира други момичета.

Ако той прави комплименти и коментира дори само преминаващи, добре изглеждащи девойки, определено знайте, че изобщо не взима под внимание вашите чувства. Това е сриозен знак, че не иска да сте нищо повече от приятели!
6. Предпочита приятелите си пред теб

Ако псотоянно предпочита да излиза с приятелите си и прекарва свободното си време с тях, вместо пред това да сте заедно – не търси причината задължително у вас. Ако държи на отношенията ви, вие ще сте важна, ще бъдете приоритет и ще има време и възможности да бъдете заедно…

7. Не отговаря на sms- ите и електронните ви съобщения

Ако той не отговаря на sms-ите ви, това не е добър знак! Когато един мъж наистина се интересува отедно момиче, той не изпуска шансовете си за комуникация, независимо дали е по телефон, sмs, електронна поща, или лично. Социалните мрежи създават нови възможности за постоянен онлайн контакт. Ако той не отговаря на съобщенията ви, можете да го попитате за ангажиментите му в момента – има такива моменти, когато всяка минута работа по проект е важна, но ако това продължава не му търсете оправдания, а приемете факта.
8. Не иска да се запознае в майка ви.

Когато мъж има сериозно отношение и намерение към момичето, обикновено идва и момента в който той го запознава с майка си. Той знае, че това е нещо като ритуал и е важно за любимата – направо си е тест за одобрение. Ако това запознаство, обаче среща силна съпротива, отново е сигурен знак, че вие не сте на „първо място” за него.
9. Отказва вече уговорени срещи с вас

Ако имате уговорка за кино или разходка и в последният момент без основателна причина, той отменя срещата ви, по-добре внимавайте! Това със сигурност е признак, че не се интересува как ще се чувствате и дали ще сте разочарована от това.
10. Държи се неуважително

Ако още не сте си направили изводите, то това го приемете като последният пирон в ковчека! Ако се държи нагло, във всяка ситуация, ако си позволява да се държи с вас неуважително и не се интересува от мнението ви, то той наистина не заслужава времето и вниманието ви!
Направете си равносметка за държанието му спрямо тези признаци и намерете отговора на въпроса – дали със сигурност човека до вас е правилният! Помислете си, колко червени светлини и колко пъти вашата интуаиция да ви казва, колко пъти вашите приятели трябва да ви предупреждават за него. Заслужава ли си, има ли смисъл да продължавате да правите усилия?
А, ако сте открили и други сигурни признаци за това, че той не ви заслужава – споделете ги!