Привличане

June 5th, 20118:25 pm @

0


Привличане

просто един ден срещаме някого, когото чувстваме като сродна душа и който ни привлича неустоимо – и за него трябва да се борим

ако искате продължете историята вие

Таня Георгиева Хубаво би било и той да ни чувства като сродна душа иначе борбата ще бъде дълга трудна и едва ли ще се увенчае с успех.

Iva Mircheva и като се преборим трябва да успеем да го задържим.

Reni Veckova и като се преборим,той трябва да успее да ни задържи,защото вече няма да ни е интересно;)

Katia Asceric Nishto po hubavo ot tova ,da se sreshne srodna dusha,a shtastie e da ostanat zaedno i zaedno da se boriat za svoeto shtastie.

Margarita Danova чувствата трябва да бъдат взаимни, в противен случай борбата ще бъде безсмислена и ще породи повече болка и отчаяние. Трябва да сме наясно за какво се борим и дали си заслужава.

Vera Vasileva

Това е просто привличане.Когато видиш хубав мъж,ти си привлечена.Но това не означава,че е твоята сродна душа.И защо винаги единия трябва да се бори в дадена връзка.В началото всичко е розаво, влюбен си и не виждаш недостатъците на любимия.И… той също.Но после с времето хората започват да излизат от това еуфорично състояние.И тогава и двамата трябва да започнат да се променят и да се борят за връзката.Пълво с пасване на характерите,трябва да се правят компромиси и много други неща ,и след това да преценят дали това е тяхната сродна душа.Но това не става за ден,два а с години.Връзката тогава преминава през много хубави и трудни моменти,но края не е ясен.Всичко зависи от двамата.