Kейт Мидълтън-модна икона

July 19th, 20112:48 pm @

2


Последният принос на Кейт Мидълтън  към модата е чорапогащника. След две поредни седмици съчетавайки  бестящи дизайнерски рокли и   чорапогащи в прозрачно-телесен цвят в стил 80-те, херцогинята на Кеймбридж доказва, че всичко до което се докосва се превръща в златна тенденция . Последният път когато чорапогащите бяха на мода, Мелани Грифит развяваше буйна гривa. Но след няколко месеца и обиколката в Канада, Кейт даде на чоропогащника нов живот.

Тенденцията вече завладява Обединеното кралство със значителен скок в продажбите на прозрачни чорапогащници, откакто Кейт ги направи част от гардероба си.Скептиците смятат, че това не е нейно откритие, а протокол. Това е едно неписано правило, че кралските посланици и гости присъстващи на кралски събития са облечени със затворени обувки, със средна дължина поли и чорапогащници.

Кралицата все още има неоспоримо влияние по отношение на стил в кралските среди. Сега изглежда, че това влияние излиза извън тях,но не очаквайте да превземе Белия дом. Първата дама на САЩ Мишел Обама,  не е фен: “Спрях да нося чорапогащник преди много време, защото беше неудобно и винаги  се късаше”.

http://shine.yahoo.com/channel/beauty/kate-middleton-brings-back-pantyhose-bare-legs-are-so-2010-2510160#photoViewer=1