Бионсе

April 27th, 20121:55 pm @

0


Бионсе

Бионсе е призната за най-красивата жена в света

Когато майчинството ни прави още по-хубави

16-кратната притежателка на наградата Грами, иконата на стил и красота певицата Бионсе (Beyonce) е определена за най-красивата жена на планетата.

Списание People публикува своя годишен списък на най-красивите жени на планетата. За 2012 г – лидер е певицата Бионсе Ноулс

30-годишната Бионсе е не само една от най-успешните певици в света, тя и нейният съпруг Jay-Z няколко години подред заемат призово място в списъка на най-богатите знаменитости. При това на Бионсе не й се налага да жертва своето семейство заради кариерата си – преди няколко месеца тя роди своята дъщеря Блу Айви Картер (Blue Ivy Carter). Снимката на бебето можеше да бъде една от най-скъпо продадените снимки в историята на шоубизнеса, но щастливите родители решиха да подарят първите снимки на своята дъщеря.

Певицата се съгласи да даде ексклузивно интервю за списание People и да разкаже за своите тайни на красотата. А за сега списанието публикува само няколко фрази на звездата в една от които Биосе признава „Аз се чувствам още по-красива след като родих“.

В списъка на 178 знаменити жени – актриси, певици, модели и други представители на шоу бизнеса  са София Вергара, Шарлиз Терон, Лили Колинс, Маделин Стоу, Кристина Хендрикс, Мишел Уилямс, Пала Патон, Миранда Ламберт, Кейт Мидълтън.

През 2011 г. за най-красива жена в света списание People определи Дженифър Лопес

Тагове: