Модна Академия

September 27th, 20134:45 pm @

0


Модна Академия

На 23 септември 2013 г. стартира уникална за България инициатива в подкрепа на млади български таланти в областта на модата. Първото издание на

„Модна Академия „Карамела Фешън”

 „Докосни мечтата”

събира звезди от модния елит, обединени от идеята да помогнат на младите хора в България, които желаят да се реализират в областта на модния дизайн, прическа, грим и фотография, както и онези красиви млади българки, които мечтаят за кариера на фотомодел.

Организаторът на събитието е Модна къща Caramella Fashion – българска дизайнерска марка за дамски и детски облекла. Стартирала своята дейност преди 7 години, днес Карамела Фешън е сред водещите български производители на маркови дамски облекла, добре позната в България и страните от ЕС, САЩ и Русия. Именно успехът им, постигнат с труд, постоянство, талант и воля, вдъхновиха началото на тази благотворителна инициатива.

Мис България 2013 г. – Нанси Карабойчева, Григори Кюлев – Арт-директорът на фризьорски салони „Арлет”, Костадин Кръстев – Коко – призьорът със „Златна игла” за модна фотография от тазгодишното издание на „Академията за Мода”, Яна Стоянова – единствената българска гримьорка, стъпила в Оскар Академията, проф. Мая Богданова – Ръководител Катерда „Мода” в Национална Художествена Академия и Цветомила Маринова –собственик и главен дизайнер на Модна къща Caramella Fashionса звездното жури, което ще оцени финалистите и ще раздаде награди в пет категории:

–          Моден дизайн на дамско модно облекло

–          Моден грим

–          Модна прическа

–          Модна фотография

–          Непрофесионален фотомодел

Конкурсът е отворен за участие за всички български граждани на възраст от 16 до 35 г. Подробности за участие могат да бъдат получени на официалната страница на събитието – http://caramella-online.com/bg/content/24-modna-akademiq

Събитието е възможно със сърцатата подкрепа на „Девин”,„Golden Rose” – България”и Арт-хотел „Симона” – гр.  София.

Основен медиен пратньор на събитието е издателство “Санома Блясък България” и сп. “Блясък”