Принц Хари ще се жени

October 8th, 20133:35 pm @

0


Принц Хари ще се жени

През 2014 г британската кралска фамилия очаква втора дългоочаквана сватба – на принц Хари, по-младия внук на кралица Елизабет

Приятелката на 29 годишния принц Хари (Prince Harry) Кресида Бонас (Cressida Bonas) прие ръката и сърцето му. За венчавката трябва се очаква да съобщят в края на 2013 г. а сватбата да се състои през 2014. източник The Telegraph.

„Хари не спря да говори за сватба и деца и тя прие тази мисъл“ пише в изданието.

24 годишната Кресида дълго се съмнявала дали да се омъжи. Смущавали я и семейния живот и статуса на съпруга на принц, което може да попречи на нейната кариера н актриса. Но като вземала в предвид всички плюсове и минуси е приела да стане част от кралското семейство.

Принц Хари и Кресида са заедно вече няколко години. В края на 2012 г след скандал с участието на принца, който е сниман гол по време на вечеринка в Лас Вегас, девойката решава да се раздели с него, но в началото на 2013 г. са видени отново заедно – в ски курорта Вербие в Швейцария.

Да си спомним, че по-големия внук на кралицата на Велобритания – принц Уилям се ожени през 2011 г за Кейт Мидълтън. На 22 юли 2013 г се роди първородния им син – принц Джордж.

 

Вие какво бихте избрали? Съпруга на принц или кариера на актриса

Фото splashnews.com