5 стимула, от които има нужда всеки мъж

5 стимула, от които има нужда всеки мъж

5 стимула, от които има нужда всеки мъж


Мъжете са пълни с изненади и поведението им в леглото не прави изключение. Психологът Джордж Уейнбърг се е опитал да се добере до същността на нещата, като се е заел да изследва поведението на мъжете в техните романтични връзки. Въпреки, че е невъзможно да се обясни поведението на всички мъже, ето 5 тайни, които ще ви помогна да разберете по-добре вашия партньор и ще ви помогнат да се почувствате още по-близки.

 



 

1. Той се страхува, че ще ви разочарова – буквално.

Мъжете чувстват голямо напрежение да се изявяват сексуално. В миналото мъжете не са подлагали на оценка сексуалните си изяви, защото на жените не се е полагало да взимат отношение по този въпрос. Времената обаче се промениха, на жените вече не им се налага да чакат да се омъжат, за да правят секс, затова те имат повече опит в леглото. Моделите на свободни и сексуално задоволени жени като Мадона и героините на “Сексът и градът” насърчават жените да говорят свободно за сексуалните си желания, да се оплакват.И ето, че се появява страхът от това, как той ще се представи, той се чувства като човек, който е длъжен да се хареса. Дори вие да сте склонна да му простите за няколко слаби изпълнения, на него ще му е трудно сам да си прости.

Внимание: Ако партньорът ви има системни проблеми с ерекцията, той може да започне да обвиняна вас за да защити егото си.

Какво можете да направите: Прото се отпуснете и се опитайте да се насладите на секса, което ще снеме част от напрежението. С една дума, не го приемайте лично или, което е ощи по-лошо – не го обиждайте. И никога не правете намеци и не се присмивайте.

2. Мъжете имат нужда от доказателства, за да изпитват наслада.

Сексът е извор на власт и доказателство, че си истински мъж. За мъжа да прави секс означава, че може да впечатли жената, че е атлет, закрилник и любовник. В дъното на душата си вашият партньор иска да бъде супермен. Ако сте щастлива, вашият печеливш залог е да му го покажете.

Внимание: Липсата на окуражаване означава и липса на секс.

Какво можете да направите: Кажете просто: “Това ми харесва” , дишайте тежко или издайте стон. Не се преструвайте, но и не се стеснявайте.

3. Мъжете не обичат да чакат дълго за секс с нов партньор.

Противно на някои експерти по взаимоотношенията, Уейнбърг смята, че жените на трябва да се въздържат от секс единствиено заради така наречените “правила на срещите”. По вероятно е той да се обвърже ако във взаимоотношенията има сексуален елемент, освен това за него е важно, че го намирате за сексуално привлекателен. Мъжът прекарва живота си, надявайки се да намери жената, която не може да свали ръцете си от него, казва Уайнбърг.

Внимание: Ако партньорът ви се чувства обиден, когато вие сте инициатор на секса, откровено казано, най-добре е да се отървете от него.

Какво да направите: Всички ние сме чувствени същества, така че нищо не пречи да бъдем себе си. Така, че не се страхувайте да действате, когато моментът е подходящ.

4. Мъжете също искат да имат по-хубави тела.

Истината е, че мъжете да не се тревожат толкова за теглото си, колкото жените, но те също имат своята представа за имидж.

Внимание: Повечето мъже се тревожат за размера на пениса си, за общото си физическо състояние, за височината си, за смелостта и дързостта си. С други думи, в секса те търсят подобряване на самочувствието не по-малко от жените.

Какво да направите: Помогнете на вашия партньор, като му покажете, че го намирате за привлекателен и му демонстрирате привързаност.

5. Повечето мъже не прощават изневерите.

Мъжете, коиот са били предавани, особено в секса, са много по-малко склонни да простят на партньорките си, отколкото жените в подобна ситуация.

Внимание: Мъжете търсят жена, която да е привързана.

Какво да направите: Показвайте вашата лоялност не само като сте му вярна, но също като подкрепяте вашия партньор пред колеги и приятели, като го защитавате, когато е необходимо, казва Уейнбърг. Това ще направи вашия партньор по-сигурен, той ще може по-лесно да се отпусне в леглото с вас. Мъжете не разбират обвързването точно така, както жените

 

Стефка Симеонова

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.