Алесандра Амброзио

Алесандра Амброзио
Алесандра Корини Амброзио (на португалски: Alessandra Corine Ambrósio) има две деца и можеби най-известния бразилски модел - повече от десет години е на върха на кариерата си като модели и ангел на „Victoria’s Secret”

На 11 април 2019 г.  бразилската красавица навършва 38 години и продължава да бъде една от най-красивите жени в света. „Това, което е най-важно, е да бъдеш здрав“, категорична е Амброзио. Затова тя не прави компромиси със здравето си и видимо изглежда невероятно.

Алесандра Амброзио


Родена е на 11 април 1981 година в Рио Гранди до Сул, Бразилия. Когато е само на осем години, решава, че иска да бъде модел. Записва се в курс за модели на 12-годишна възраст, а на 14 г. е една от финалистките в елитен конкурс за модели в Бразилия.

Първият си голям успех като модел постига, когато е снимана за корицата на списание Elle за Бразилия. Амброзио е работила за „Christian Dior“, „Giorgio Armani“, „Oscar de la Renta“, „Gucci“, „Escada“, „Calvin Klein“ и „Ralph Lauren“ и др.

Дефилирала е в ревюта за дизайнери като „Prada“, „Christian Lacroix“, „Fendi“, „Kenzo“, „Christian Dior“, „Ralph Lauren“, „Giorgio Armani“ и „Oscar de la Renta“.

Амброзио е най-известна със сътрудничеството си с американската марка за дамско бельо „Victoria's Secret“

Пред Vogue тя сподели някои от тайните си за красота и как се приготвя всеки ден. Вижте какви са те в следващото видео.



alex 2В рекламна кампания на ALÉ BY ALESSANDRA, 2014


alex 1

В рекламна кампания на VICTORIA’S SECRET, 2013


alex 3

В рекламна кампания на COLCCI, 2012

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.