Мъжете не харесват жени с много грим

April 3rd, 20141:09 am @

0


Мъжете не харесват жени с много грим

Мъжете не харесват жени с много грим

Момичета, не си заслужава да ползвате толкова активно декоративна козметика. Така няма да привлечете мъжките погледи и внимание, по-скоро може да ги откажете. Това е извода от изследване на учени от университета в Бенгор (Bangor University )

Те са провели анкета, която показва, че мъжете предпочитат жените с по-малко макиаж или съвсем без грим. Повечето представители на силния пол обръщат внимание на дами на лицето на които е нанесено 40% по-малко козметика отколкото използва обикновено средно статистическата жена.

Тези изводи са били направени на основа наблюдения на реакциите на мъже на различни снимки в социални медии публикувани.

По-рано е доказано, че 80% жени са готови да се покажат на своя приятел без грим месец след като са се запознали 17% – два месеца, 16% – до 6 месеца, 8% – година, а 3% никога не се показват пред своята силна половинка без грим.

30% от дамите стават по-рано от своя кавалер  за да успеят незабележимо да се разкрасят. А 60% от жените не свалят своя грим, ако ще прекарат нощта с нов мъж.

58% от жените са уверени, че козметиката ги прави по-красиви, 28% споделят, че гримът повдига тяхното самочувствие, а 12% се страхуват, че ако ги види без грим техния партньор няма да ги желае.

Това са статистики, някакви числа. Много жени са зависими от декоративната козметика. И всеки има своя истина и мнение по въпроса.

grim1

Вие гримирате ли се всеки ден?

–       Да, дори когато съм в къщи

–       Да, но само когато излизам от дома

–       Не, само когато отивам на работа или на някакво събитие

–       Не, само когато искам.

–       Не, само когато събитието го изисква