реклама за бански костюми с обикновени жени

реклама за бански костюми с обикновени жени
Първата реклама за бански костюми с обикновени жени.

Да бъдеш истинска – това е настоящата красота


banski2

По традиция всяка година списание Sport Illustrated има брой посветен на банските костюми където стройни модели демонстрират плажно облекло. Тази година производителят на бански Swimsuits for all предлага алтернатива на популярните фотосесии, като създава календар с обикновени жени, размер плюс.

Марката Swimsuits for all казва, че са искали да заснемат „сексуално уверени в себе си жени и да докажат, че всяка жена е красива“

banski3

Имената на жените отляво на дясно: Шарифа Джей, Габи Грег, Джада Сезер и Робин Лоули

banski4

Габи Грег споделя, че е тъжно да осъзнаеш, че днес идеалът за жена се приема така еднообразно като слаб строен модел, защото в реалността жените са различни.

banski5

Swimsuits for all предлага на жените да убликуват свои снимки по бански с хаштаг #SexyatEveryCurveContest, а публиката да гласува. Победителката ще може да участва в следващата фотосесия на Swimsuits for all.

Преди да започнете с поредната "чудо диета" в началото на лятото, в търсене на "чудотворните хапчета" или да навредите на тялото си с глад и ограничения помислете „наистина ли не се чувствате добре във вашето тяло?“

снимки Swimsuits for all

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.