ALL WHITE WIMBLEDON AFTERNOON

July 16th, 20148:00 pm @

0


ALL WHITE WIMBLEDON AFTERNOON

rolex 2Искаме да ви разкажем за едно  събитие, организатор на което е нашата приятелка и кулинарна блогърка Ани Шакарян-Маринова, която познаваме от блога й Вкуснотека. За Ани кулинарията е хоби в свободното й време, което е посветено на нейните две малки дъщери и съпруг. По професия е Маркетинг Мениджър на Besha, официален представител на марката Rolex за България.

Часовникарството е семеен бизнес за фамилията Шакарян. Повече от 40 години бащата, Бедрос Шакарян развива своя семеен бизнес, който днес е наследен от сина му Ашод и дъщеря му Ани. Във фирмата работи и тяхната майка. Свързва ги страстта към красивите часовници, без които съвременния човек не може.

На 06. Юли, 2014 г. Ани заедно със своето семейство организира стилно, светско събитие за настоящите и бъдещи клиенти на марката Rolex, в Британската резиденция в София, с което пресъздаде изключителната атмосфера на финала на Уимбълдън в най-красивата градина в столицата.

rolex 6

едно голямо, задружно семейство

rolex 1

След големите емоции и гордостта, която ни донесе Григор Димитров, достигайки до полуфинал на Уимбълдън, събитието на Rolex се превърна в естествен завършек на този вълнуващ шампионат. Темата на събитието беше ALL WHITE WIMBLEDON AFTERNOON, а всички гости пристигнаха в типичната английска градина, облечени в духа на традициите на Уимбълдън – изцяло в бяло. Любезните домакини от Besha, семейство Шакарян, посрещаха гостите си лично още на входа и се бяха постарали те да забравят, че са в София. Гостите имаха възможността, разположени удобно и в приятна компания, да наблюдават на голям екран финала на турнира между Новак Джокович и Роджър Федерер. Битката между двамата най-успешни и актуални тенисисти в света беше дълга и оспорвана, а зрителите подкрепяха с ръкопляскания своя фаворит. Тръпката от победата се допълни и от специално предвидената от организаторите игра със залагания. След финала Ани поднесе награди на двама късметлии, познали победителя. Специално пристигнала колекция часовници Rolex беше на разположение на гостите в основния салон на Резиденцията. Прекрасният неделен следобед бе допълнен от изискан, гурме кетъринг, който направи преживяването незабравимо и всички гости изказаха очарованието си от събитието, организирано от семейство Шакарян, и заявиха желание то да се превърне в традиция.

rolex 3

rolex 4

Магазинът на фирма Besha, официален представител на Rolex в България, се намира на бул. Витоша 34.