Любовта е действие 2014

Любовта е действие 2014
На 23 септември 2014 г. стартира кампания

"Любовта е действие 2014"


Тя се организира от информационен портал Инвитро България и десет от ин витро клиниките в страната.

Онлайн кампания дава шанс за инвитро бебе на 18 двойки


Медицински центрове ще дарят безплатни ин витро процедури на 18 двойки, които не могат да имат деца. Идеята на портала "Ин витро-България" е в подкрепа на семейства с ограничени финансови възможности.

Документи за участие в онлайн кампанията ще се събират до 10-и декември, а след тази дата чрез жребии ще бъдат изтеглени двойките. Няма изискване жените да са семейни или да са кандидатствали пред Фонда за асистирана репродукция, посочи Цветелина Тодорова от портала "Ин витро-България":

bebe in vitro

Кампанията е насочена към подпомагане на репродуктивни двойки. 18 такива преди Коледа ще бъдат финансирани. Дарителските пакети, които предлагат клиниките, обхващат ин витро процедури, както и семинации, донорски семинации, проследяване на бременност, дори и раждане, също пакет "Женска консултация". Цялата информация за това какво предлага всяка една клиника може да се намери в "Ин витро-България", http://invitrobg.com/blagotvoritelnost/1524-startira-kampaniya-lyubovta-e-deistvie-2014

В миналогодишната кампания са участвали седем центъра, които са дарили 13 инвитро процедури, родило се е едно бебе.

2 Коментара

Яница Отговори

От 3 години се боря с този проблем. Вече се записах в кампанията към клинина Афродита, защото съм чувала много добри отзиви за тях. Надявам да съм сред избраните. Идеята е много благородна. Стискайте ми палци.

sunny

Успех!

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.