Пенелопе Крус е най-сексапилната жена

Пенелопе Крус е най-сексапилната жена

Пенелопе Крус


За своите 40 години Пенекопе Крус е постигнала много – актриса, модел, режисьор, майка на две деца и … сега има още една нова титла „Най-сексуална жена в света“ според версията на списание Esquire.

penelope

Звездата в пет от филмите на Алмодовар, както и от "Вики, Кристина, Барселона" на Уди Алън е 11-ата поред знаменитост, която получава титлата от списанието и с това се нарежда до имена като Анджелина Джоли, Хали Бери, Риана, Чарлийз Терон и Скарлет Йохансон.

Освен със специална фотосесия в самото издание, 40-годишната актриса краси корицата, облечена в сексапилен цял черен бански.

В новия, ноемврийски брой, който предстои да излезе на 21 октомври, Крус споделя, че е имала "привличане към драмата" още в тийнейджърските си години и в 20-те след това, но сега не може да не бъде "по-малко заинтересована".

Актрисата държи личния си живот винаги настрана от светските изяви, затова и не е новост, че отказва да коментира по какъвто и да е повод съпруга си, актьора Хавиер Бардем, както и двете им деца с думите: "Това си е за нас."

Следващите роли, в които можем да очакваме да видим звездата, са в испанския "Ma Ma", както и Grimsby заедно със Саша Барон Коен.

penelope 1

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.