Facebook At Work

November 17th, 20148:30 pm @

0


Facebook At Work

Най-голямата социална мрежа Facebook разработва нов сайт за контакти, който ще бъде в пряка конкуреция на LinkedIn. Идеята е той да позволи на потребителите да разделят личните от професионалните си контакти.

‘Facebook At Work’

Уебсайтът ще бъде с познатия дизайн в синьо и бяло. Освен, че ще свързва хората с колегите им, той ще им дава възможност да си сътрудничат с други професионалисти в работа по документи чрез Google Drive и приложенията на Microsoft. 

'Facebook At Work'От Facebook посочват, че разработват новата социална мрежа с надеждата, че всички работодатели по този начин ще разрешат използването на “Facebook на работа”. Проектът към момента се казва Facebook at Work. Сред водещите му цели е също да откаже колкото може повече хора да влизат в голямата социална мрежа в работните часове.

“Новият уебсайт ще изглежда до голяма степен като Facebook, с нюзфийд и групи, но ще позволи на потребителите да запазят личния си профил, със снимки от почивки, политическите си пристрастия и глупавите видеоклипове, които споделят, отделно от работната си идентичност”.

Кога ще стартира услугата все още не е ясно. Достъпът до нея ще бъде безплатен и също както Facebook, ще се издържа от реклама.

източник http://www.forbes.com/sites/parmyolson/2014/11/17/upcoming-facebook-at-work-service-will-rival-linkedin-slack-report/

Фотограф: Dado Ruvic