Да се влюбиш отново

Да се влюбиш отново

Това е една от 10-те най-добри реклами на 2014 г., според руските наблюдатели на Adme.ru - списъка от 10 избрани реклами за 2014 г. може да се види тук Самая крутая реклама 2014 года  http://www.adme.ru/tvorchestvo-reklama/samaya-krutaya-reklama-2014-goda-818160/ Ако имате време може да погледнете подборката - това не са реклами за бира или за най-добрата банка - това са красиво създадени истории по важни теми. Искаме да ви разкажем за една от тях:

Да се влюбиш отново


интересно колко хора, когато изгледат тези 4.3 мин, ще обмислят решението си за развод.





Кампанията е социална. Финансирана е от Procter & Gamble за марката й продукти за коса Rejoice в Китай. Дело е на агенция Leo Burnett Хонконг.


Четириминутният уеб филм разказва трогателната история на млада двойка, която разтрогва брака си. Целта му е да се припомни за проблема с разводите в страната, където миналата година официално са се разделили с партньора си 6 милиона души.

Историята е заснета в Хонконг от режисьора Дейвид Цуй, посочва creativity-online. Казва се "Прегръдки" и се разпространява под хаштага #вярвамотнововлюбовта, #ibelieveinloveagain, защото по думите на маркетинг мениджъра на P&G за Китай Терънс Лам, компанията смята, че колкото и да са сложни връзките, винаги има начин нещата да бъдат изгладени. Това виждане подкрепя марката Rejoice, посветена на гладкостта и любовта.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.