Филмът “50 нюанса сиво”

Филмът “50 нюанса сиво”

“50 нюанса сиво”


Премиерата на филма “50 нюанса сиво” се очаква да бъде на 14 февруари 2015 г. Казват, че това е най-очакваната кино премиера на 2015 г. За да предизвикат още по-силно феновете на трилогията продуцентите направиха нещо, което се случва рядко – публикуваха онлайн цял фрагмент от филма.

celuvka 50 sivo

В новия 2 минутен трейлър е показна сцена от началото на филма, когато главният герой (Джейми Дорнън) отива в магазина в който работи Анастейжа (Дакота Джонсън). Тя смята, че той купува продукти необходими му за ремонт, но който е чел книгата знае с какво предназначение се купуват тези неща, за какво са му необходими на Крисчън Грей въже и лепяща лента.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy


Известно е, че на еротичните сцени в този филм е отделено много време, но това и очакват феновете на книгата на Е Л Джеймс. Та нали и сюжета е за отношенията на една обикновена студентка и красавец милионер, който има доста странни сексуални навици. По думите на Дакота Джонсън, която изпълнява главната роля във филма, отделните еротични сцени са се получили толкова откровени, че на нея ще й бъде неудобно когато ги видят семейството и приятелите й

50 sivo apartament

Като част от промо кампанията на филма "Петдесет нюанса сиво" освен трейлъри, които минаха рекорди по гледаемост в YouTube, кадри, постери и саундтрак за предстоящата премиера, създателите на филма предложиха на желаещите да направят екскурзия в разкошния двуетажен апартамент на Крисчън Грей.




Първият трейлър публикуван на 28.07.2014 г.


Първи трейлър към екранизацията на превърналия се във феномен роман "Петдесет нюанса сиво". Видеото разкрива Дакота Джонсън и Джейми Дорнън в главните роли.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.