Силата на грима

Силата на грима

Гримирате ли се? Сутрин преди да тръгнете за работа. Всеки ден или само с повод? Оказва се, че все повече жени се отказват да слагат грим. Аз също съм от тези хора. Използвам качествена бяла козметика, но гримовете така и си стоят. Дъщеря ми също, след като излезе от пубертета започна да използва грим доста по-рядко. От друга страна добре направеният грим може да извърши чудеса и да доведе до пълна промяна.


Предлагаме ви това видео в което една девойка от Холандия, която има видео блог разказва за

Силата на грима


The power of makeup



"Напоследък все повече млади жени се отказват да си слагат грим, защото се утвърждава представата, че по този начин те прикриват своята несигурност в красотата си или някакви дефекти. Аз смятам, че да се гримираш не е нещо лошо, напротив, забавно е и е красиво."


Това казва младата влогърка Ники в популярно видео в YouTube канала й NikkieTutorials. Момичето е от Холандия, според сайта Mashable, и поддържа поредица от регистрации във всички социални мрежи, където събира внимание със съвети за разкрасяване чрез грим. С един от последните си клипове тя се обявява в защита на грима, като провежда експеримент и слага спирала, фон дьо тен, руж и цвят на клепачите си само от едната страна на лицето си. С това показва колко много е възможно гримът да промени човека.  Самата тя признава, че нейни познати не могат да я разпознаят на снимки, които я отразяват максимално разкрасена.

С клипа момичето печели близо 14 млн. прегледа от цял свят и внимание от Америка и Русия. Ето как.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.