Еманципираната жена

July 31st, 201511:36 am @

0


Еманципираната жена

Предимствата на връзката с еманципирана жена

Ако искате партньорка, която да дарите с вниманието и любовта си, препоръчвам да си търсите еманципирана жена. Тя знае какво иска, как да го получи, как да живее пълноценно и как да ви обича, без да се нуждае от чуждо одобрение и признание. Силната жена несъмнено е едно от най-забележителните създания, които бихте могли да срещнете. Ето защо:

  1. Тя знае как да отвръща на чувствата ви

За човек е трудно да даде нещо, което няма. Невъзможно е да сте удовлетворени с човек, който не може да отвърне на чувствата ви, защото сам не обича себе си. Това никога няма да ви се случи, ако имате връзка с еманципирана жена. Тя обича себе си – но не по нарцистичен начин – и може да цени и обича и вас така, както заслужавате.

  1. Тя ще ви вдъхновява

Когато животът ви повали, силната жена ще бъде там, за да ви помогне да се изправите. Нейните енергия, ентусиазъм и (понякога) безнадежден оптимизъм ще ви вдъхновяват да продължавате напред въпреки трудностите.

  1. Тя не се бои от несполуките

Докато много от нас настръхват при мисълта за провал, силната жена разбира, че той е трамплин към успеха. Как да не обичате някого, който не се страхува да опитва, да се проваля и после пак да опитва?

  1. Тя иска да остави следа

Докато повечето хора са се концентрирали върху колата, къщата, работата и офиса, еманципираната жена иска да остави наследство, което да вдъхновява другите и да промени света. Тя се старае да вдъхва сила на околните, да им помага да разгърнат потенциала си и да реализират целите си; тя търси начини да мотивира хората да гледат отвъд себе си и да живеят в помощ на обществото.

zhena 35 godini

  1. Тя може да се смее на грешките си

… и да се учи от тях! Силната жена разбира, че грешките са част от пътешествието. Гледа на тях с мъдрост и чувство за хумор и се старае да не ги допуска отново.

  1. Тя не се бои да бъде уязвима

Еманципираната жена разбира, че връзката, лишена от уязвимост, е лишена и от дълбочина. Въпреки че е емоционално силна, тя е склонна да се смее и да плаче с вас, защото тези емоции са неразделна част от живота.

  1. Тя може да изразява мислите си

Докато повечето хора се ужасяват от чуждите мнения и коментари, силната жена не се бои да казва какво мисли. Тя разбира, че нейната себестойност произлиза от самата нея, а не от хорските приказки.

  1. Тя знае кога да запази мълчание

Еманципираната жена следва съвета на Линкълн: „По-добре да замълчиш и да те помислят за глупак, отколкото да говориш и да разсееш това съмнение.”

  1. Тя знае как да се забавлява

Независимо дали става въпрос за опера, или за футболен мач, силната жена разбира, че животът е съвкупност от хора и преживявани, а не от местата, които сме посетили. Тя умее да живее за мига и да му се наслаждава докрай, без да се тревожи за бъдещето. Все пак чие бъдеще е гарантирано?

  1. Тя не се бои от промяната

Докато повечето хора предпочитат да водят неудовлетворяващ, пълен с компромиси живот, стига зоната им на комфорт да остане непокътната, еманципираната жена разбира, че растежът е невъзможен без промяна; че промяната е дар от живота и възможност сами да начертаем съдбата си. Силната жена приема промените и не се бои от тях, защото те са трамплин към успеха.

Сарита Кинг, мотивационен оратор и експерт професионално ориентиране, за LifeHack.com