Как да спечелите сърцето на един мъж

August 18th, 20151:04 pm @

0


Как да спечелите сърцето на един мъж

6 начина да се преборите с конкуренцията и да спечелите сърцето на мъжа

 

В книгата си “Позициониране: Битката за вашия ум” бизнес-консултантите Ал Райс и Джак Траут обсъждат маркетингови стратегии за продукти и услуги така, че те да заемат челна позиция в умовете на купувачите.

Ето как вие самата ще заемете челна позиция в ума на избрания мъж:

men syrce

Как да спечелите сърцето на един мъж

  1. Бъдете първа. Да бъдеш пръв е най-лесният начин да изпревариш конкуренцията. Тези, които чакат, взимат това, което е останало. Разберете какво искате и излезте напред извън тълпата.
  2. Преценете възможностите си. Битките се печелят по-лесно, когато вашата сила се изправи срещу слабостта на противника. Бъдете умна и се състезавайте само когато нещата са във ваша полза. Иначе е по-добре да не се захващате.
  3. Бъдете различна, бъдете уникална. Ако не можете да бъдете добра в една категория, опитайте в друга. Трябва да затъмните конкуренцията като бъдете например, по-бързата, по-умната, по-милата, по-силната, по-страстната, по-доверчивата или по-добрия слушател. Битката на талантите има предсказуем изход: този с повече таланти винаги печели. Пренесете полето на битката в някоя от силните ви страни – качествата на сърцето или характера.
  4. Стойте по-високо от противниците си. Издигнете се над жалката надпревара. Не позволявайте да ви хванат как ритате съперниците си по кокалчетата. Ако не сте в състояние да се съревновавате благородно, по-добре не го правете. Запазете достойнството и почтеността си. Класният начин, по който играете любовната игра също ще бъде забелязан и оценен от най-интелигентните и зрели мъже.
  5. Защитавайте се срещу нападки. Научете се да се браните и защитавате срещу недоброжелателните нападки. Трябва да сте наясно, че някои хора се чувстват силни само когато принизяват другите. Не им позволявайте да постъпват така с вас. Ако искате другите да ви уважават, трябва самите вие да уважавате себе си като отстоявате твърдо срещу неприятелските, злонамерени, неуместни и груби словесни атаки.
  6. Търсете подходящи съюзници. Един от най-добрите начини да обезоръжите вашите противници е като се свържете с приятни хора. Тези ваши приятели ще ви подкрепят и защитават от неприятелските атаки. Обградете се с качествени приятели, киото да ви пазят гърба.