Nude Yoga Gir

Nude Yoga Gir
Въпреки строгата политика на Instagram относно показването на голота в изображенията, млада 25 годишна рускиня, Която практикува йога и се занимава с фотография е съумяла да преодолее препятствието на ограничението и да изобрази себе си по изключително красив начин.

Съчетавайки актова фотография с уменията си в йога заниманията, тя е спечелила десетки хиляди фенове за месец, откакто е започнала да публикува свои снимки под псевдонима Nude Yoga Girl.

Под всяка снимка, тя пише и кратки вдъхновяващи текстове, с които иска да подтикне хората да приемат позитивно себе си, да не поставят граници пред личността си, да не се ограждат със стени от глупави предразсъдъци и стереотипи, които сами си налагат. Това е и главната идея на авторката - чрез голотата да покаже красотата и свободата, която човек може да достигне, приемайки се такъв, какъвто е и вярвайки и обичайки себе си.

Потопете се в изящната фотогалерия на Nude Yoga Girl. "Красотата, която виждате у мен - това е вашето отражение." , казва тя.

Nude Yoga Girl 1Nude Yoga Girl 2Nude Yoga Girl 3Nude Yoga Girl 5Nude Yoga Girl 6Nude Yoga Girl 7Nude Yoga Girl 8Nude Yoga Girl 9Nude Yoga Girl 10Nude Yoga Girl 11Nude Yoga Girl 12

 

Източник: лента.ру

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.