Любими рецепти на зодия Овен

Любими рецепти на зодия Овен

Кои са любимите ястия на зодия Овен


Всеки човек има свой индивидуален вкус, било то за облекло, начин на живот или избор на храна. И макар вкусовите ни качества да се формират в ранна детска възраст и да са повлияни от поведенческия модел на околните, не бива да пренебрегваме значението на зодиакалния ни знак.

Като всеки рогат представител, те имат строго изразен индивидуален вкус, който не подлежи на „опитомяване”. Трудно експериментират с храната, не обичат съчетанията сладко-солено, кисело-горчиво.

Предястия: Обичат традиционни предястия, като пържени картофи, тиквички, различни разядки. Определено имат склонност към тестените изделия и по-специално към различни печива, най-вече хляб, който да си намажат с нещо вкусно.

Салати: Овните определено не са от най-тревопасните „животни”, но като във всяко стадо, има и своите изключения. Залагат на повече зеленчуци, като домати, краставици, зелени салати. Определено не експериментират с непознати за тях продукти, чиито имена не могат да се произнесат.

Ястия: Обожават месото, най-вече свинското, приготвено във всякакъв вид – на скара, на тиган, като ястие, но без много допълнителни добавки. Рибните деликатеси не са от най-любимите им, но все пак ги похапват.

Десерти: Обичат да заслаждат! Шоколадът е тяхна страст и могат да го консумират във всякаква форма и вид.

 

По идея на foodpanda

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.