Какво кафе предпочитате?

Какво кафе предпочитате?

Тест: Какво разкрива изборът ви на кафе за вашия характер


Психолозите са убедени, че видът кафе, който даден човек пие, разкрива доста за личностите му качества. Направете този кратък тест и преценете сами доколкото това е вярно.

Какво кафе предпочитате?

  1. Студено кафе.

  2. Гласе и капучино

  3. Mляно кафе със захар (кафе по турски)

  4. Разтворимо кафе (нес кафе)

  5. Еспресо

  6. Mляно кафе без захар

  7. Кафе с мляко и захар

  8. Не обичам кафе, пия чай

    Как изглежда една чаша кафе в различните страни по светаcoffee-recepta-6




1.Студено кафе. Вие сте енергични и любопитни. Хората и идеите лесно ви запленяват. Никога не се страхувате да изразявате своето мнение или да започнете дебат. Пред вас стои на пръв поглед непреодолимо препятствие? Ще докажете, че няма невъзможни неща и че можете да се справите с всичко!

2.Гласе и капучно. Вие сте забележителна и креативна личност. Романтици и мечтатели с голямо и мило сърце. Обичате да гледате как приготвят кафето ви, защото за вас този процес е по-важен от крайния резултат.

3.Мляно кафе със захар. Вие сте отговорен човек. Прекарвате доста време в премисляне на плюсовете и минусите в дадена ситуация, за да сте 100 процента сигурни, че сте постъпили правилно. Винаги сте готови да жертвате своите собствени интереси за благото на семейството или приятелите си.

4.Разтворимо кафе. Вие сте рационални – винаги търсите най-краткият път до целта. Имате време за всичко, шефът ви винаги е доволен от вас. Ако все още не сте успели в живота, то това е защото най-хубавото тепърва предстои.

5.Еспресо. Вашите близки могат да разчитат изцяло на вас. Инатливи и трудолюбиви сте, винаги вярвате в успеха, винаги печелите.

6.Мляно кафе без захар. Имате твърд характер. Само след една глътка кафе сте готови да преместите цяла планина. Не се страхувате от грешките или да поемете отговорност за случилото се.

7.Кафе с мляко и захар. Вие сте балансирана и хармонична личност. Невъзможно е да се спори с вас. Създадени сте, за да обичате и да ви обичат.

8.Не обичам кафе, пия чай. Вие сте открита и социална личност. Усмихвате се често, обичате да се смеете. Имате мил и приветстващ характер. Отличавате се с безгрижност и спокойствие.

Видове кафе и любопитни факти


coffee-rosicheКапучино

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.