Любими десерти на зодия Водолей

February 3rd, 201712:02 pm @

0


Любими десерти на зодия Водолей

Според много астролози, всяка зодия има определени хранителни навици, свои любими десерти и сладки неща, които ги правят усмихнати и щастливи.

Родени под знака на Водолей

Водолеите са свободолюбиви, обичащи по нестандартните неща и определено могат да започнат вечерта първо с десерта, а след него със салатата. Определено, представителите на тази зодия не са класическите любители на шоколада и към всеки десерт биха добавили някаква интересна добавка.

Любими рецепти на зодия Водолей

Foodpanda, подбра любимите десерти на водолеите.

Любимите десерти на зодия Водолей

  • Палачинки– това е десертът, който най-много обичат и са способно да измислят хиляди вариации. Най-любимите са палачинки с мед, със сладко и сирене Рецепти за палачинкиpalachinka neche viki

  • Чийзкейк – за представителите на тази зодия най-добър чийзкейк няма. Те обичат всички от вариацията с тъмен шоколад, до тази само с крема сирене и ядки. Рецепти за чийзкейк
  • Ягоди със сметана– Въпреки че, водолеите не са романтични те обичат да хапват ягоди с обилно количество сметана. Няма да сгрешим, ако кажем, че ядат сметана с ягоди.
  • Курабии – определено обичат сладки печива и всякакви десерти с тесто, но курабийките са техен фаворит, особено, ако са поднесени чаша мляко или вкусно капучино.