"Спайс гърлс" се събират?

"Спайс гърлс" се събират?

Отново се заговори за събиране на "Спайс гърлс", след като Мел Би се раздели със съпруга си Стивън Белафонте, съобщи Контактмюзик.


Мел Би заведе дело за развод миналия месец и това откри пътища за събирането й с други две певици от момичешката група - Гери Хорнер и Ема Бънтън. Твърди се, че Гери и Ема почувствали влиянието на Белафонте, с което той държал под контрол съпругата си.

"Присъствието на Стивън винаги е било стряскащо", заяви източник, цитиран от в. "Сън" и допълни: "След раздялата между него и Мел Би смехът ще се завърне".

Гери Хорнер, която роди второто си дете, сина си Монтагю през януари, потвърди, че се кроят планове за събиране на трите певици от "Спайс гърлс". "Това няма се случи веднага, а в близко бъдеще", поясни тя.

5-те елемента, които отличават стила на Виктория Бекъм


Преди няколко години беше трудно да си представим, че Виктория Бекъм ще се превърне от певица в икона за стил и успешен дизайнер. Като си припомним образа на девойките от „Спайс Гърлс“ (Spice Girls) трудно може да се види този вкус и стил. Но след Spice Girls, сватбата с Дейвид Бекъм, смяната на професията...




„Спайс Гърлс“ (Spice Girls) е английска дамска поп-група, създадена в Лондон през 1994 г. с членове Виктория Бекъм, Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Джери Халиуел. Момичетата подписват договор с Върджин Рекърдс и записват дебютния си сингъл "Wannabe" през 1996. Песента се задържа на първо място на английските музикални класации седем седмици, което превръща групата в световен феномен. До момента имат издадени три студийни албума, от които са продадени над 55 милиона копия по цял свят, както и 13 сингъла. Спайс гърлс е най-успешната момичешка група за всички времена, а дебютната им песен е най-успешният сингъл издаван от дамска група в историята на музиката. Петте момичета със своите прякори са истински поп икони в края на 90-те години.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.