Хороскоп за октомври

Хороскоп за октомври

Хороскоп за месец октомври 2017 г.


horoscope-ovenОвен


За Овните октомври може да се окаже доста нелек. Ще се засилят съществуващите конфликти и ще възникнат нови. Вероятно ще се появят недоброжелатели, които с помощта на някаква информация ще се опитат да ви ядосат, да ви извадят извън себе си, да ви скарат със съмишлениците, да вбият клин между вас и вашите близки. Не се поддавайте на провокации и проверявайте всичко, което те ще ви казват.
Освен това, би било добре да обърнете внимание на двойките органи и да се погрижите за белите дробове, бъбреците, горните и долни крайници. Няма да бъде добра идея да се занимавате с нещо екстремно, особено, ако нямате съответната подготовка.
В началото на месеца заради спорове и кавги с колеги е възможно да изпитате затруднения в изпълнението на служебните задължения. В средата на октомври се опитайте да избегнете излизането си от зоната на комфорта - това ще се окаже много по-нервиращо, отколкото ще ви се стори на пръв поглед. В края на месеца с помощта на някакви манипулации ще съумеете да си върнете доброто разположение на важен за вас човек.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 14, 20, 21, 28.



horoscope-telecТелец


През октомври на Телците ще се наложи да се постараят, за да запазят отношенията си с хората, които пряко влияят на тяхното благополучие. Ако не съумеете да направите това, то през последната седмица на месеца нечие "отмъщение" ще ви докара маса неприятности и ще стане причина за някакви сътресения, включително и от финансов характер.
Затова пък по отношение на кариерата всичко ще бъде доста спокойно. Очакват се проекти, необходими за вашия професионализъм, които при това ще ви помогнат да си върнете някакви дългове. Навреме ще започнат да се появяват задания и предложения, с чиято реализация вие ще демонстрирате своите силни страни и ще си осигурите подкрепата на влиятелни персони.
В началото на октомври много неща ще зависят от това доколко умело вие изграждате общуването си с околните. В средата на месеца могат да се появят неконструктивни желания и сложни за реализиране планове. В края на октомври ви предстои да пожънете, каквото сте засели, но не всичко събрано ще се окаже приятно.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 2, 6, 7, 8, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През октомври Близнаците ще се обзаведат с многобройни познанства, благодарение на които ще се научат на нещо важно и ще се избавят от някакви проблеми. Вярно е, че новите хора във вашето обкръжение неведнъж ще ви поднесат доста неочаквани изненади, които няма да ви помогнат да запазите душевното си равновесие. Бъдете готови за това.
Освен това, през първите две десетдневки на месеца е вероятно да се сблъскате с трудности на работното място. Възможно е да ви натрапят изпълнение на задължения, които са ви неприятни или просто практически не са по силите ви. Ще се наложи да действате на границата на своите възможности. Впрочем, след това ще получите за това достойна награда.
В началото на октомври с помощта на хора, лоялни към вас, ще бъде решен във ваша полза някакъв спорен въпрос. В средата на месеца важна роля ще изиграе стар опит - той няма да ви позволи да допуснете някаква непоправима грешка. В края на октомври може да проявите интерес към някакви практики за релаксация.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 9, 10, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19, 26.

horoscope-rakРак


През октомври Раците ще бъдат заети с педантичното изпълнение на някакво сложно служебно задание или с реализацията на трудоемък, но интересен проект. Ще се наложи да отстъпвате от някои свои навици, да изучавате допълнителна литература, да търсите подход към хората, с които сега вие не се разбирате особено много. Впрочем, всички ваши усилия напълно ще ви се отплатят, а и ще ви донесат някакви нематериални блага.
Освен това, във вас може да се породи желание да изпитате себе си в някакво доста рисково занимание. Не е изключено целенасочено да напуснете своята зона на комфорт, за да докажете нещо на себе си или да се освободите от някакви свои страхове.
В началото на месеца е вероятно да влезете във взаимодействие с човек, който ви е полезен, но неприятен. В средата на октомври нещо във вашите планове за близкото бъдеще ще се промени. В края на месеца ще са ви от полза навици, свързани с манипулирането на околните, познанията за човешката природа, с интуицията ви.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 2, 11, 16, 26, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21, 28, 31.

horoscope-lyvЛъв


През октомври Лъвовете най-вероятно отначало ще работят по нечии указания, а след това ще инициират някакъв свой собствен проект, който ще се окаже по-доходен и изискващ по-малко напрежение, отколкото натрапените ви преди това ангажименти. При това очевидно ви предстои да влезете в някаква нова бизнес или творческа общност.
Освен това, може да откриете за себе си занятие, което благоприятно ще повлияе върху вашето психическо състояние, ще ви помогне да възстановите душевното си рановесие и да намерите някаква нова цел. Вероятно ще имате и приятни познанства, благодарение на които вие съществено ще разнообразите своето свободно време и ще получите някакви уникални знания.
В началото на месеца се очаква важен разговор, който ще промени нещо във вас и в живота ви. В средата на октомври ще се появят нови проекти, чиято реализация в резултат ще ви даде много във финансов и личностен план. В края на месеца ви очакват успехи в деловата сфера, но и ще се изострят поутихнали преди това конфликти с околните.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 1, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 21, 28.

horoscope-devaДева


През октомври Девите ще постигнат сериозни успехи в деловата сфера и ще получат добри приходи. Вярно е, че за тази цел ще ви се наложи да се държите меко и мило с хора, които са ви неприятни, да поддържате с работа или материално някакво социално или благотворително общество, безплатно (макар и заради препоръки или за престиж) да участвате в някакви колективни проекти.
Освен това, ще се засили влечението ви към знания, при това твърде е вероятно този път да ви заинтересува област, която по-рано не е събуждала любопитството ви. Не е изключено някакво събитие да ви накара да обърнете внимание на ирационалната страна на битието, на мистичното, на дейността на някакви съществуващи досега тайни ордени и общности.
В началото на месеца може да очаквате да осъществите определени полезни контакти при едно посещение в място, където ще трябва да се държите по определен начин. В средата на октомври ще ви се наложи да поработите с цел перспектива. В края на месеца се постарайте да не се карате с колегите, за да не провокирате поредица от събития, които просто няма да можете да избегнете, както и да прогнозирате техните последствия.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 4, 15, 16, 17, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 13, 19, 26.

horoscope-vezniВезни


През октомври Везните ще бъдат изпълнени с оптимизъм и с лекота ще се справят с онези дейности, които по-рано са предизвиквали в тях някакви затруднения. Голяма е вероятността към тези трудови подвизи да ви подтикнат много добри предчувствия и очакване на някакви благоприятни промени (които ще настъпят, ако и вие поне малко им помогнете).
Освен това вие можете неочаквано да се втурнете в някакво пътуване. Не е изключено да ви предложат да посетите място, на което отдавна мечтаете да отидете, и вие да не устоите на това предложение. Вярно е, че трябва да бъдете готови за това, че ще се наложи дълго да се молите да ви пуснат от работното място и да използвате благосклонността на хора, които са по-богати от вас.
В началото на месеца е вероятно да се състои някакво многолюдно мероприятие на работното ви място или просто то да е свързано с вашата професионална дейност. В средата на октомври някакво случило се по-рано събитие ще стане повод за личностни промени. В края на месеца шумен успех в деловата сфера ще роди завистници.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 6, 7, 14, 18, 21, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 3, 10, 17, 22, 29, 31.

horoscope-skorpionСкорпион


През октомври Скорпионите очевидно ще могат да постигнат някаква сложна цел. Вярно е, че за това ще трябва да рискуват, радикално да променят някои свои планове, да действат въпреки обстоятелствата. Но пък резултатът не само ще се окаже превъзходен, но и ще има продължително положително влияние върху живота ви.
Освен това, очаква се да започне цикъл от промени, които благоприятно ще повлияят върху вашата професионална дейност. Не е изключено първа стъпка към тях да стане установяването на отношения с някаква влиятелна организация или с човек, комуто сега са необходими хора, притежаващи вашите знания, умения, способности.
В началото на месеца се постарайте да не ядосвате човека, който разполага с някакви материални ресурси и няма нищо против да ги сподели с вас - най-вероятно те ще са ви необходими, също както и благосклонността на този човек. В средата на октомври вашите идеи могат рязко да променят посоката си. В края на месеца нечие посещение ще ви избави от някакъв проблем.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 10, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 23, 27, 30.

horoscope-strelecСтрелец


През октомври Стрелците най-вероятно ще бъдат принудени да се занимават с това, което не са учили, и съответно спешно ще се наложи да усвояват някакви знания или навици. Впрочем, до вас ще се окажат хора, които ще ви подкрепят, ще ви помогнат, ще се занимават с вас в ролята на преподаватели и ще ви защитят пред влиятелен човек.
Освен това, през третата десетдневка на месеца се очаква да започне реализацията на проект, който съществено ще разшири кръга на вашето общуване и вашите пълномощия, ще ви донесе финансова и нематериална полза, ще ви позволи да осъзнаете, че това дело е именно онова, на което сте готови да посветите живота си. Не е изключено след него вие дори да промените посоката на своята професионална дейност или просто да си намерите ново хоби.
В началото на октомври приятели ще ви поднесат някаква приятна изненада. В средата на месеца ще се наложи да се занимавате със своето психическо състояние и да си потъристе занимание, което да го хармонизира. В края на октомври вие ще се "съюзите" с някого против другиго.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 22, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.

horoscope-kozirogКозирог


През октомври Козирозите най-вероятно напук на околните ще направят безпрецедентен пробив в кариерата. Не е изключено силната конкуренция да ви тласне към борба за някаква длъжност и вие да победите, заемайки пост, за който преди това като цяло не сте претендирали кой знае колко. Това ще се съпровожда и със стабилизиране на финансовото ви положение. Вярно е, че и броят на недоброжелателите ви ще нарасне.
Освен това, вие може би ще откриете в себе си някакви нови особености. Това може да бъде свързано с появата на натрапчиво желание да пробвате своите сили в нещо екстремно, в нещо такова, което досега не ви е привличало поради необоснования риск.
В началото на месеца някой ще ви постави неизбежно в сякаш безизходно положение, но и сам ще пострада от това. В средата на октомври усещането за дисхармония ще ви тласне към несвойствена за вас постъпка. В края на месеца някакъв индивид вероятно ще се постарае да се сприятели с вас, за да избегне вашата неприязън.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 3, 7, 14, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 5, 9, 12, 19, 23, 30.

horoscope-vodoleiВодолей


През октомври Водолеите ще бъдат принудени да отдадат много време и сили на някакви битови грижи, които изобщо не са влизали в техните планове. А и на работното им място нещо, което не е свързано с професионалната им дейност и имащо отношение към вътрешния ред, съществено ще затормози трудовия процес.
Затова пък през този месец ви очаква активно и много приятно общуване с хора, които споделят много от вашите пристрастия и увлечения. Във вашето обкръжение ще се появят и нови интересни личности, с които вие ще можете да посетите онези места, в които преди това никой не е искал да ви придружи.
В началото на октомври очевидно ви предстои да организирате някакво мероприятие, важно за човек, който ви е близък. В средата на месеца ще се наложи спешно да довършвате някакви неща, за да не попречите на настъпването на значими и перспективни промени. В края на октомври се очаква доходен проект, но за неговата успешна реализация вие ще бъдете принудени да си сътрудничите с човек с труден характер.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 2, 4, 11, 18, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 15.


horoscope-ribi

Риби


През октомври на Рибте ще се наложи често да се занимават с това, което не им харесва изобщо, да общуват с хора, които го дразнят, да харчат пари за това, което те самите смятат за ненужно. Като цяло, месецът не обещава да бъде лек. Впрочем, третата десетдневка ще донесе освобождаване от някакви тежки задължения, от обществото на човек, който ви е неприятен, от ангажименти, с които вие сами сте се натоварили, без да предвидите вероятните последствия.
Освен това, вие може би ще възстановите отношенията си с приятел, с когото сега сте скарани или просто временно сте загубили контакт поради някакви негови или ваши житейски обстоятелства. И новият етап в дружбата ви ще бъде по-ползотворен от предишния.
В началото на октомври е важно да не се отказвате от помощта, която ще ви предлага доброжелателно настроен към вас човек. В средата на месеца някои загадъчни събития ще ви помогнат да хармонизирате известна част от живота си. В края на октомври се очаква рентабилен проект, който ще ви даде възможност да компенсирате онова, което сте загубили по-рано.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 3, 6, 9, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 18, 25.


stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.