Едно вълшебно "Благодаря"

Едно вълшебно "Благодаря"

Празниците идват и една от най-очакваните коледни реклами всяка година е тази на "Кока-Кола". Големият световен бранд навсякъде се асоциира с Дядо Коледа, летящите коледни камиони на "Кока-Кола" и семейни трапези с традиционните напитки с червени етикети.
Тази година компанията представя рекламен филм, озаглавен "Едно вълшебно "Благодаря", от агенция Pereira & O’Dell в САЩ. Видеото разказва за младо момче - Скот, който харесва момиче на неговата възраст - Кейли. Двамата работят в търговски център. Когато я среща веднъж, той й казва без много да мисли, че пред неговия дом има страхотна 9-метрова елха - за да я впечатли. Тя го моли да й изпрати снимка на елхата, но това, което е казал Скот, не е истина.... Тогава той случайно среща нов колега - Клаус. Санта Клаус.

a magic thank you 3

"Най-голямото предизвикателство, пред което са изправени маркетолозите в днешния свят на търсене, е да откриват истории, които ще си заслужават парите, инвестирани в тях, а също и времето, което ще прекарат потребителите", казва главният криейтив директор на Pereira & O’Dell. "Тази история беше създадена с маркетинговата дисциплина, каквото само "Кока-Кола" може да използва и както само този бранд може да разказва деликатно, от един от най-добрите ни режисьори, за да сме сигурни, че ще проработи добре за всички", продължава той.



adweek.com/creativity/santa-meets-the-sharing-economy-in-cokes-new-christmas-ad-from-hidden-figures-theodore-melfi/

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.