Mamma Mia!

December 26th, 20178:28 am @

0


Mamma Mia!

“Mamma Mia!“ е музикален романтичен комедиен филм от 2008 г., режисиран от Филида Лойд. Сценарият, написан от Катрин Джонсън, е базиран на нейния едноименен мюзикъл от 1999 г. Мерил Стрийп в ролята на Дона Шеридан.

Да се насладим на новия трейлър, наситен с романтика и музиката на ABBA, представен от Филмовата компания Universal Pictures

През 2018 г., 10 години по-късно,
“Мама миа” отново е тук
Mamma Mia
Комедийният музикален филм с участието на Мерил Стрийп “Мама миа” отново е тук. И макар забавните романтични филми да са запазена марка за новогодишните празници, Universal Pictures ни представят сега единствено трейлъра на “Mamma Mia! Here We Go Again”, който ще се появи на голям екран чак през юли догодина.

Mamma Mia 3

Във филма участва почти целия актьорски състав, познат ни от първия епизод. Освен Стрийп, ще видим отново Аманда Сийфрид, Пиърс Броснан, Колин Фърт, Стелан Скарсгорд, Кристин Барански. Този път в лентата ще се появят и Шер, както и Анди Гарсия, Лили Джеймс.

Режисьор е Ол Паркър, създал и други романтични филми като “В един миг”, “Най-екзотичният хотел “Мариголд” и др. Сценарият на филма също е негово дело. Музиката, разбира се, ще е отново от АББА.

Насладете се сега на веселия трейлър, който Universal пуснаха в YouTube и се подгответе за идното лято с много музика, танци, любов и гръцки плажове.