Ретрограден Сатурн

Ретрограден Сатурн

 Сатурн е ретрограден от 1 май до 17 септември 2019


Ретроградният Сатурн призовава към задълбочено проучване на собствения бизнес и собствените дела. В такъв момент е добре да се обобщават професионалните резултати, сериозно да се учи и да се усъвършенстват личните умения. Не се препоръчва започването на нови, мащабни проекти, по-добре е да се довърши започнатата работа.



От 18 април до 6 септември 2018 е ретроградната фаза на Сатурн в знака на собственото му владение Козирог.

Сатурн в Козирог


За ретро периода той не образува аспекти на напрежение с конфликтни планети, освен с Меркурий. Може да се каже, че ретроградният маратон на Сатурн няма да ни обезпокоява съществено.

Аспектът на напрежение между Сатурн и Меркурий ще изисква справянето ни с куп служебни задължения и преди всичко привеждане на служебната документация в ред. Очакват се проверки и ревизионни инспекции по отношение на състоянието на документи на фирми и предприятия. Затова прегледайте документите си, сметките за плащане и сложете нещата в ред и не отлагайте плащане на данъци и задължения.

Смяната на посоката на движение на Сатурн се осъществява на фона на Луната в Телец, което като комбинация говори, че основните проблеми за решаване през периода ще са свързани преди всичко с материалния свят – това ще са инициативи, насочени към финансово стабилизиране, изчистване на стари задължения, финансова самостоятелност и търсене на по-доходна работа.

Ретроградната фаза на Сатурн ще се фокусира върху ефективността и възмездяването на нашия труд, затова ще е от полза да се фокусираме върху нашия материален статус. През този период е добре да се обмислят финансови дългосрочни планове, да се обсъждат големи инвестиции и покупка на имоти, но тяхната реализация е препоръчително да става през септември 2018.

По-труден период се очертават дните от 27 юни до 28 август, когато ретроградната фаза на Сатурн се съчетава с ретроградната фаза на Марс – лятото може да ни изправи пред сериозни изпитания, ако имаме прекалени амбиции и не проявяваме далновидност

През по-дълбоки житейски кризи ще преминат тези, които имат лични планети и точки във 2-3 и 9-10 градус на Кардиналните знаци – Овен, Рак, Везни и Козирог, както и в същите градуси на знаците Телец, Дева, Риби и Скорпион.

изпозван източник: zvezdennavigator.com

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.