Дженифър Лопес

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес  е родена на 24 юли 1969 г. в Бронкс, Ню Йорк.

Джей Ло е актриса, певица, танцьорка, дизайнер, продуцент и модна икона. Майка на две деца.

През 2012 г.  Дженифър Лопес оглави годишната класация на списание Forbes за 100-те най-влиятелни знаменитости в света.

Макар да е една от най-успешните латино диви на 21 век, певицата не е забравила времето, когато е била бедна танцьорка. При това наистина много бедна. „Спомням си, че можех да си позволя само по едно парче пица дневно, нямах пари за повече. Тогава бях танцьорка, нямах почти никакви средства. Живеех така няколко години, докато не си намерих първата сериозна работа с добро заплащане“, каза Джей Ло. Въпреки тежките времена, тя споделя, че не би искала животът й да се е стекъл по друг начин.

Самочувствието се гради не въз основа на чуждото мнение, а на самооценката. Тайната е да си казвате, че няма друг като вас, че сте удивителни. Аз, например, имам един проблем - ако пея пред 20 000 души и видя един, който не се забавлява, започвам да мисля за него, а не за останалите, които ме харесват. И за да не се поддам не негативната критика, в такива моменти си припомням, че съм специална. Повтарям си го всеки ден“, заяви преди време Лопес.



На 49 години Дженифър Лопес наистина изглежда зашеметяващо, но често се е сблъсквала с изисквания от страна на продуценти и хора от шоубизнеса относно физиката си. Основната критика, естествено, е била свързана с килограмите.

Все се намираше някой, който да ми каже, че трябва да отслабна, че съм прекалено закръглена. В началото се притеснявах и се опитвах да променя тялото си, но в един момент осъзнах, че това съм аз, физиката ми е такава, израснала съм с хора, които са изглеждали по този начин и смятам, че сме много красиви. Не виждам нищо лошо в това да си по-закръглен, да имаш по-пищни форми“, коментира певицата, която отдавна вече не слуша критики за теглото си.

Тя разкрива, че майка й и баба й са помогнали да преодолее насадените от обществото комплекси и да се приеме такава, каквато е. „Те ми казаха – ние сме такива, в нашия род сме с такива тела и за нас именно те са красиви. Осъзнах, че са прави, защото баща ми обожаваше тялото на майка ми, всички мъже в рода ни са харесвали пищните форми на жените си. Никога не е било нещо лошо да си закръглен или да си нисък. Напротив, харесваше се. Затова и впоследствие, когато въпреки натиска да отслабна и да вляза в определени мерки, успях да наложа пред всички моето тяло, го направих не, за да отправя някакво послание, а защото аз съм си такава“, допълва още Лопес.



На 49 години Джей Ло изглежда съвършено, но не само заради усилените си тренировки, а и заради правилното хранене. Например певицата и годеникът й Алекс Родригес си правят десетдневно пречистване на тялото, като се отказват от захарта и въглехидратите под всякаква форма. Стегнатата фигура на Дженифър Лопес говори по-красноречиво от всичко.

No Me Ames – Дженифър Лопес и Марк Антъни
една много хубава песен за любовта - превод




На рождения й ден споделяме, представени от Дарик

10 малко известни факта за Джей Ло


1. Родителите й са емигранти от Пуерто Рико, но актирсата е е родена и израснала в Бронкс, Ню Йорк.

2. Още на 5-годишна възраст започва да взима уроци по танци и пеене.

3. На 18-годишна възраст напуска дома си след скандал с майка си и започва стремителната си кариера като танцьорка, по-късно актриса и певица.

4. След като завършва училище, работи за кратко като секретарка в адвокатска кантора.

5. Участва в клипа на Джанет Джексън „That`s the way love goes“. Танцьорка е в групата на сестрата на Майкъл Джексън за кратко.

6. Прякорът на певицата La Guitarra произлиза от пищните извивки на тялото ѝ, които наподобяват истинска китара.

7. За свой музикален кумир Дженифър определя Мадона и никога не го крие.

8. Лопес е първата актриса, която има филм и музикален албум номер 1 в класациите в една и съща седмица.

9. Джей Ло е единствената дама, която цели два пъти е определяна за най-секси жена в света в класацията на списание FHM.

10. През 2012 г. списание Forbes постави актрисата на първо място за най-влиятелна жена в света. Състоянието ѝ се оценява на 250 милиона долара.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.