Календар на Pirelli 2019

Календар на Pirelli 2019

Героите в календара на Pirelli за 2019
Джулия Гарнър, Летисия Каста и Джиджи Хадид показват нова порция от силни женски образи


Един от най-дългоочакваните календари в света е налице - Pirelli представи своето издание за 2019 г. Календарът е традиция от 1963 г. От тогава всяка година показва топ модели и актриси в различна светлина, като пренася някакво социално послание.
Календарът на известната компания производител на автомобилни гуми не се продава, а се подарява ексклузивно - на нейни клиенти и знаменитости.

Снимките в календара на компанията за 2019 година са дело на шотландския моден фотограф Албърт Уотсън. Те показват световноизвестни модели като жени, които влизат в ролите на филмови героини. Снимките се проведоха през април в Маями и Ню Йорк.
Уотсън е известен като автор на над 100 корици за Vogue и още толкова за други модни медии. Възползвайки се от свободата, която Pirelli гласуват на избраните за календара фотографи, той решава да разкаже история за силните женски характери.

Героини в кадрите му станаха моделите Джиджи Хадид и Летисия Каста, първата тъмнокожа примабалерина на Американския балет Мисти Копланд, актрисата Джулия Гарнър, както и няколко представители на силния пол като дизайнерът Алекзандър Уанг и танцьорът Сергей Полунин.

Всеки от новите модели на Pirelli си има собствен персонаж: Джиджи е в ролята на богата наследница, скучаеща в нюйоркския хотел Carlyle, а Уанг е нейният най-добър приятел. Летисия е художничка, създаваща скулптурен портрет на своя възлюбен – Полунин, Джулия Гарнър се превъплъщава във фотографка снимаща редки растения в ботаническа градина, а Копланд – в танцьорка, мечтаеща да бъде велика балерина.

Вижте първия трейлър на снимките на Pirelli за 2019 г:

 

Календарът на „Пирели“ 2016
замени голите манекенки с успели жени


Календарът на Pirelli за 2017
Изданието за 2018 г. бе създадено по идеите за стил на редактора във Vogue Едуард Енинфул, по приказката за Алиса в Страната на чудесата.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.