Ретрограден Марс

Ретрограден Марс
Отново сме в периода, в който Марс е ретрограден. Марс е сред т.нар. лични планети и червената планета е с най-дългата ретроградност сред тях. Марс е ретрограден веднъж на две години.

Марс – период на ретроградност през 2018 г. от 27 юни до 27 август
Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.




В ретроградно движение Марс е от 27.06.2018 – 28.08.2018. Това е времето на увеличаване на вероятността от конфликти и извънредни ситуации. В периода на ретроградността се падат и 2 затъмнения:
- 13.07. – частично слънчево
- 27.07. – пълно лунно.

В същото време, второто затъмнение е в съвпад с Марс и квадрат с Уран, което го прави един от най-потенциално напрегнатите периоди на годината. Неподходящо време за нови инициативи, за започване на бизнес, за купуване на автомобил, за преинсталиране на компютър, не е благоприятно за планирани хирургични операции (допустими само животоспасяващи).

Дните особено от 20 юли до 13 август могат да бъдат много динамични и противоречиви. Квадратът на Марс с Уран е доста болезнен, авариен и травматичен период.

В същото време Марс е в съвпад с Южния възел и Черната Луна, почти на границата между Козирог и Водолей, така че е много вероятно да имаме срещи с миналото си под една или друга форма, които няма да са много приятни, даже конфликтни, стремителни и парадоксални, пише Ивелина Пенчева

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.