Back2School

Back2School
В навечерието на септември, под мотото “Back2School. Всичко е 6!”, Lidl стартира поредица от предложения в помощ на родителите в подготовката за новата учебна година. Удобни дрехи, цветни ученически пособия и принадлежности за отличници всяка седмица ще очакват малчуганите и техните родители в магазините на веригата. Всички специални училищни предложения на Lidl, заедно с още интересно и полезно съдържание по темата, са обособени в онлайн каталог на сайта www.lidl.bg/school.

***
На прага на новата учебна година Lidl стартира „Back2School. Всичко е 6!“, специална игра за най-любознателните и нетърпеливи да се върнат в класната стая малчугани и в подкрепа на родителите в грижата им за техните деца.

Желаещите да участват трябва да преминат през поне едно от трите предизвикателства – „Приготви раницата“, „Избери дрехи“ или „Сложи храна“ в специализирана подсекция на сайта www.lidl.bg/school. След успешно завършване на съответната игра потребителите ще могат да се включат в томбола с примамливи награди – един ваучер за езикова ваканция в чужбина на стойност 4000 лв., два ваучера на стойност 500 лв. и три ваучера на стойност 300 лв.

Един от печелившите ще получи Езиковата ваканция с продължителност от 2 седмици по език по избор. Обучението може да бъде на един от следните езици: английски, немски, френски или испански и ще бъде съобразено с езиковото ниво на курсиста. В зависимост от предпочетения език, печелившият ще може сам да посочи и в коя от следните държави да се проведе обучението: Великобритания, Малта, Германия, Франция или Испания. Курсистът ще бъде настанен в общежитие или приемно семейство. Ще му бъде подсигурена храна на ежедневна база за целия период на обучението и забавления според програмата на съответното приемно учебно заведение. Ваканцията е подходяща за деца над 8 години и няма горна възрастова граница. Пътните разходи и здравната застраховка също се поемат изцяло от Лидл България.

Играта „Back2School. Всичко е 6!“ продължава до 19 август, включително. Всеки потребител може да се регистрира по веднъж във всяко едно от трите предизвикателства и може да участва в томболата за наградите с 3 регистрации с един и същ имейл. Участието в играта не е обвързано с покупка в магазините на Lidl. Късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду всички регистрирали се и ще бъдат обявени на страницата www.lidl.bg/school на 20 август 2018 г.

Освен възможност за забавление и примамливи награди, всички посетители на подсайта ще могат да се запознаят както с най-актуалните седмични продуктови оферти за ученици, така и с полезни съвети и истории, свързани с първия учебен ден.

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.