Беглика

Беглика
Какво: Беглика фест
Къде: язовир Беглика
Кога: от 22 до 27 август 2018

Къде се намира Беглика? В Родопите. Голям беглик е язовир в Западните Родопи,  близо до  град Батак. Язовирната стена се намира на път номер 37, по средата между Доспат и Батак, а Сърница е малко по-близо до язовира

През 2018 г. ще се проведе десетото юбилейно издание на "Беглика фест".
Няколко музикални сцени, циркови артисти, занаятчии, програми за здраве и себепознание, водни атракции и много други забавления ни очакват на десетото издание на „Беглика фест“. Близо две хиляди души ще се съберат на язовир Голям Беглик в шестте фестивални дни.

Ето какво споделя Лада Марина от организаторите за БНР: "Освен богатата музикална програма, която ще бъде на три сцени, тази година по поляните на "Беглика“ сме поканили ученици от училище за приложни изкуства в Троян, които ще направят забележителни инсталации, природни скулптори, работилници, в които всеки може да се включи. Музикалните сцени са пребогати. Ще има алтернативни български народни танци, африкански танци, театрални рецитали, доста интересни музикални събития. Освен това с пълна сила продължава да работи детската градина, която ще приюти много деца. Ще има и работилница за малките деца, където нашите гости могат да оставят децата си. Имаме уроци по пеене, утринни раздвижвания, йога. Програмата е препълнена. Започваме на 22 август, сряда, от 15 часа е откриването и приключваме на 27 август, понеделник. Имаме пълни пет дни".

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.