Слинго Фест

Слинго Фест
Какво: Слинго Фест
Къде: Сохо, София
Кога: 26 септември 2018г.



На 26 септември 2018г. от 10:00 часа ще се даде старт на първото по рода си в България бебеносещо изложение Slingo Fest. То ще се проведе в Сохо София, а целта на събитието е да създаде връзка между родители, консултанти и компании по тема бебеносене.
На Slingo Fest младите родители ще имат възможност да се запознаят с предимствата на различните марки носилки директно от производителите или от техен официален представител.

По време на събитието ще има и много лекции, уъркшопи и консултации, които ще са на разположение на участници през целия ден и ще дадат по-задълбочена информация на бъдещите и настоящи родители за грижа на детето.

Българската Слинготека също ще се включи в лекционния панел с повече информация за бебеносенето, а Хедра ще помогне на всички мами и татковци с полезна информация и практически съвети за кърменето.

Организаторите са подготвили и специални танци всички мами и техните бебета дошли в деня.

Организатори на събитието са професионални консултанти по ергономично носене на бебета, български и международни производители на сертифицирани ергономични носилки и собственици на библиотеки за слингове и ергономични раници, които са обединени около желанието да предоставят повече информация за бебеносенето.

За повече онформация: https://web.facebook.com/Slingo-Fest-323321041542602

Все повече родители започват да предпочитат слинг или ергономична раница вместо традиционната бебешка количка. В миналото у нас децата са се носили от своите майки в т.нар. цедилки, или сегашните слингове. Не само че този начин продължава близостта между бебето и неговите родители, но се оказва и много удачен да се преодолява съвременната градска среда, която често с бебешката количка е изпитание.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.