Шер

Шер
Шер (Cher) с рождено име Шерилин Саркисян е американска поп певица и актриса от арменски произход по бащина линия и 1/16 чероки-индианка по майчина линия. Тя е родена на 20 май 1946 г. в Калифорния.

Шер е на наградите Оскар, Грами, Тони, Еми, БАФТА, Златен глобус, както и има звезда на Алеята на Славата в Холивуд


Едва на 16 години Шер напуска училище и заминава заедно с приятелка за Лос Анджелис, за да си търси късмета и изпълнена с мечти да покори Холивуд.
Амбициозната провинциалистка се влюбва в 27-годишния музикант и композитор Салваторе Боно – Сони, за когото по-късно се омъжва. От този брак през 1969 г. се ражда дъщеря им Честити. Скоро след развода си със Сони Шер се омъжва отново за едно от „лошите момчета” на рокендрола – Грег Олман, от когото има син – Илайджа.

В личен план рок Шер не е особено щастлива. Публичното анонсиране на хомосексуалността на дъщеря ѝ Честити се превръща в драма, а смъртта на първата ѝ любов – Сони Боно, дълбоко я разстройва.

Днес, навлязла вече в седемдесетото десетилетие от своя живот, Шер продължава да е все така ослепителна. Тя не желае да се примири с разрушителното влияние на времето и успява да запази красотата си с цената на много пластични операции.

Как Шер подържа страхотно тяло на 72?


През май 2018 Шер навърши 72, но певицата няма намерение да се отказва от това да се наслаждава на живота и до в прекрасна форма. В Шоуто на Елън Дедженерис водещата не пропусна да отбележи колко добре изглежда легендарната певица и актриса, която й беше на гости, както и да попита за упражненията, които Шер прави конкретно за…задните си части.

Начинът, по който тя ги поддържа, всъщност няма нищо общо със зверски режими и диети. Шер сподели едно от своите упражнения (което всъщност е класика за всички, които поне веднъж са опитвали да поддържат форма вкъщи):

„Облягате се на лакти и колене, а след това повдигате крака си нагоре така, че да образува буквата L, и го задържате по този начин. Правите три серии от по 25 повторения.“

Носителката на „Оскар“ обясни също, че харесва „старомодните“ упражнения като клякания. Осен това, Шер тренира и зумба – и то вкъщи, с помощта на записи.

Не всичко обаче е толкова простичко при певицата, която има и още един талант – да прави лицеви опори в продължение на 5 минути. За изданието “E!Online” през 2010 г. тя сподели, че на тази възраст тя трябва да работи двойно по-усилено.

Макар да не сподели пред Елън колко често тренира, преди 5 години Шер признава пред “Hello Magazine”, че го прави 5 пъти в седмицата, защото по нейни думи е нещо, което винаги е правила и й харесва.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.