Шер

September 17th, 201810:55 am @

0


Шер

Шер (Cher) с рождено име Шерилин Саркисян е американска поп певица и актриса от арменски произход по бащина линия и 1/16 чероки-индианка по майчина линия. Тя е родена на 20 май 1946 г. в Калифорния.
Носителка е на наградите Оскар, Грами, Тони, Еми, БАФТА, Златен глобус, както и има звезда на Алеята на Славата в Холивуд

Как Шер подържа страхотно тяло на 72?

През май 2018 Шер навърши 72, но певицата няма намерение да се отказва от това да се наслаждава на живота и до в прекрасна форма. В Шоуто на Елън Дедженерис водещата не пропусна да отбележи колко добре изглежда легендарната певица и актриса, която й беше на гости, както и да попита за упражненията, които Шер прави конкретно за…задните си части.

Начинът, по който тя ги поддържа, всъщност няма нищо общо със зверски режими и диети. Шер сподели едно от своите упражнения (което всъщност е класика за всички, които поне веднъж са опитвали да поддържат форма вкъщи):

„Облягате се на лакти и колене, а след това повдигате крака си нагоре така, че да образува буквата L, и го задържате по този начин. Правите три серии от по 25 повторения.“

Носителката на „Оскар“ обясни също, че харесва „старомодните“ упражнения като клякания. Осен това, Шер тренира и зумба – и то вкъщи, с помощта на записи.

Не всичко обаче е толкова простичко при певицата, която има и още един талант – да прави лицеви опори в продължение на 5 минути. За изданието “E!Online” през 2010 г. тя сподели, че на тази възраст тя трябва да работи двойно по-усилено.

Макар да не сподели пред Елън колко често тренира, преди 5 години Шер признава пред “Hello Magazine”, че го прави 5 пъти в седмицата, защото по нейни думи е нещо, което винаги е правила и й харесва.