Ако започнеш нещо, нещо, което наистина искаш да правиш, ще намериш начин да го завършиш

Ако започнеш нещо, нещо, което наистина искаш да правиш, ще намериш начин да го завършиш

Марджъри, на 81 години, от Ню Йорк - новата рекламна героиня на Nike


С повечр от 2 милиона онлайн прегледа от 6-ти ди 16-ти октомври 2018 г. е тази кратка видео реклама на Nike, която събира внимание и печели сърцата. Защото реалните истории на обикновените хора понякога са по-въздействащи и от най-добрия сценарий

Спортният гигант залага на реална героиня - 81-годишната Марджъри от Ню Йорк, която решава да участва в маратона в града просто ей така, след като се заговорила със свой приятел в парка, където разхожда кучето си. Това се случва няколко години след като съпругът ѝ е починал.

7 месеца след разговора в парка, Марджъри, вече подготвена, застава на стартовата линия на най-престижната надпревара в Ню Йорк, заедно с още 50 000 души.

Историята ѝ е озаглавена “Late Bloomer” и е последният рекламен филм от колекцията "Just Do It". Целта на Nike е да покаже, че няма граници за човешката решимост - нито физическите възможности, нито полът, определено не и възрастта.

Марджъри успява да премине от Бруклин в Куинс и после в Манхатън. Тя през цялото време знае, че състезанието е нейно. "Вярвам, че ако минеш наполовина разстоянието и все още тичаш с краката си, винаги ще можеш да завършиш другата половина", казва тя. "Ако започнеш нещо, нещо, което наистина искаш да правиш, ще намериш начин да го завършиш", продължава Марджъри.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.