Любими десерти на зодия Стрелец

Любими десерти на зодия Стрелец
Представителите на знака на Стрелец са огнени, много чувствени и често обичат експериментите. Това се отнася и до предпочитанията им в кухнята. Смело можем да твърдим, че стрелците са едни от най-големите чревоугодници. За родените под този знак десертът е задължителна част от процеса на хранене. Затова и вкусът им е толкова изискан именно към десертите.

Любими рецепти на зодия Стрелец


Ако сте решили да впечатлите Стрелеца с някоя обикновена шоколадова торта или кексче, по-добре се откажете. Той е истински ценител на хубавата и изтънчена кухня. Ето и някой от любимите десерти на представителите на зодия Стрелец, избрани от най-голямата международна компания за доставка на храна foodpanda.

Любими десерти на зодия Стрелец



Шоколадово суфле
Стрелците са изтънчени и избират само най-качествените ястия, именно заради това на челната позиция се нарежда шоколадовият десерт.
Шоколадов лава кейк Шоколадово суфле

Шоколадови трюфели
За никого не е тайна, че трюфелите са едни от най-фините и изтънчени шоколадови десерти. Ето защо се нарежда и сред любимите на Стрелеца.
Шоколадови трюфели с бял и тъмен шоколадМного, много вкусни бонбони се получиха. Разнообразих като добавих няколко съставки, но основните продукти са еднакви. Шоколад, масло и сметана.


Торта Линд
Торта с фин крем от млечен шоколад, полят върху основа от ароматно Брауни е перфектният завършек на обяда за огнен знак като Стрелеца.
Торта „Lindt“
Много шоколадова торта за празник - украсата с нежни цветя. Калорична, но перфектно си подхожда с неподсладено ароматно кафе.


Шоколадов кекс с орехи
Шоколадовият кекс е едновременно лесен за приготвяне и в същото време толкова вкусен за хапване.

Домашен шоколадов чийзкейк с боровинки
Съчетанието на боровинките с шоколада придават леко кисел привкус, което кара Стрелеца да изпадне в екстаз от това шоколадово изкушение.

Шоколадови мъфини
И последно, но не на последно място са класическите мъфини, покрити с шоколадова глазура и настъргани кокосови пръчици.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.