Марго Роби

Марго Роби

Актрисата Марго Роби е родена в семейство на фермери на 2 юли 1990 година в Далби, Австралия.
От 2016 година Марго Роби е омъжена за британския кинодеец Том Акърли.

В родната си страна става популярна с участието си в сериала "Съседи" (2008-2011 г.)

Марго Роби ни е позната от филмите "Вълкът от Уолстрийт" заедно с Леонардо ди Каприо. Тя печели световна слава с ролята на Наоми.

И Холивуд я забелязва. Следват роли във "Фокус", "Легендата за Тарзан", "Отряд самоубийци", "Аз, Тоня", "Сбогом, Кристофър Робин", "Зайчето Питър".

През 2016 г. в "Отряд самоубийци".

Роби, беше номинирана за "Оскар" за ролята си във филма за фигурно пързаляне от 2017 г. "Аз, Тоня"

Марго Роби е изключителна в ролята на Тоня (актрисата е и продуцент на филма) и е прекарала безчет часове в тренировки, за да се чувства поне по-комфортно на леда в сцените на тренировки и състезания. Това е от филмите, които си заслужава да се гледа по женски. „Аз, Тоня” не е филм за сбъдване на американската мечта. Това е история, която доказва, че колкото и талантлив да си, дори спортът не може да ти помогне и да те измъкне от калта, ако нямаш едничка душа на този свят, която да те обича искрено и да ти мисли доброто.



От 25 януари 2019 г. по екраните в кината може да я видим в "Кралицата на Шотландия".



Марго Роби влиза в ролята на култовата кукла Барби в игрален филм на Warner Bros. и Mattel. Актрисата ще е и продуцент на лентата.

През 2019 г. куклата Барби става на 60 години. Но куклата не се пенсионира, не се уморява, а е без бръчки и с визия, която съответства на промяната на времето.

Компанията за играчки "Мател" (Mattel) и студиото "Уорнър Брос" (Warner Bros.) обявиха във вторник, 8 януари 2018 г., че ще си партнират за филм, в който ще играе номинираната за "Оскар" актриса. 28-годишната Роби ще е и съпродуцент на проекта.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.