Пет сигурни признаци, че сте безнадеждни романтици

Няма нищо лошо да  имате идеалистичен подход  в любовта. Ако сте от хората, които се радват да  планират романтични срещи, пишат любовни стихове и изливат сърцето си на някого, то вие имате качество, което много други го нямат. Трудно е с раздялата,ревността и недоверието да разкриете сърцето си. Всъщност, способността ви да скочите толкова дълбоко в морето на любовта може да бъде дори за завиждане. Въпреки това, пазете се.Да бъдете безнадежден романтик е много вдъхновяващо, но ако не се получи мъката ви ще бъде по-голяма. Тук са пет сигурни признаци, че може да сте безнадежден романтик:

Приказките  съществуват
Ако си представите вашата сватба, деца и съвместен живот с някого още на първата среща, можете да се възприемeте като безнадеждна романтичка. Няма нищо лошо да планирате напред,но като си представяте  нещата стъпка по стъпка, това  може да ви позволи да  опознаете човека до вас малко повече и наистина да разберете дали той ще е вашия принц.

Безнадеждните романтици се привличат
Докато вървите по оживена улица  попадали ли сте понякога на прегърната влюбена двойка, сякаш никой не е наоколо? Когато безнадеждните романтици се съберат те изразяват своята любов пред всички. Ние сме щастливи когато открием любовта, но това ще ни направи да се чувстваме по-удобно, ако я задържим малко в себе си.

Любов или страст?
Безнадеждните романтици имат труден път на диференциране на  любов и страст. Тези пеперуди в стомаха си, мислейки за него ден и нощ, без да можете да държите  ръцете си един от друг не са непременно признаци на любов. Любовта е повече от това да  искате да бъдат с някого постоянно.Когато  наистина изпитате  любовта, ще разберете това.

Никога сам/а
Безнадеждните романтици рядко са сами. Този тип човек е щедър, грижовен и винаги готов да даде. Тя не харесва времето когато е сама. Ако откриете, че  винаги давате 100 процента от себе си и времето си на някой друг, може би имате нужда от почивка. Фокусирайки се върху себе си, кариерата си и целите си е също толкова важно, колкото и намирането на любовта. Да опознаем себе си ще ви помогне, когато става въпрос за отношения. Така че, отделете малко време и се научете да обичате себе си.

 


Източник:http://lifestyle.sympatico.ca/relationships/contentposting/5_sure_signs_youre_a_hopeless_romantic/634a9e99

S. Koonar